Γραφίτη καλούπια για μηχανή συνεχών ρίψεων

Γραφίτη καλούπια για συνεχή χύτευση μηχάνημα μπορούμε να εφοδιασμού τα καλούπια γραφίτη σύμφωνα με το σχέδιο το οποίο χρησιμοποιείται ειδικά για μηχανή συνεχών ρίψεων, λειτουργεί ως το βασικό μέρος της άχνη και αναλώσιμα, ο παράγοντας είναι πολύ σημαντικός. Έχουμε διαφορετική πρώτη ύλη, Κίνα, Ιαπωνία ή...

Περιγραφή

Γραφίτη καλούπια για μηχανή συνεχών ρίψεων

Μπορούμε να εφοδιασμού τα καλούπια γραφίτη σύμφωνα με το σχέδιο το οποίο χρησιμοποιείται ειδικά για μηχανή συνεχών ρίψεων, λειτουργεί ως το βασικό μέρος της άχνη και αναλώσιμα, ο παράγοντας είναι πολύ σημαντικός. Έχουμε διαφορετική πρώτη ύλη, την Κίνα, την Ιαπωνία ή την Γερμανία. Θα εξασφαλιστεί η ποιότητα και η τιμή είναι επίσης λογικό.
Προδιαγραφές: ως σχέδιο
Χρόνος παράδοσης: 10-15days
Πακέτο: εξαγωγή ξύλινα περιπτώσεις χρήσηςTED μηχανή, με πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας, είναι ένας από τους κορυφαίους γραφίτη καλούπια για συνεχή χύτευση μηχάνημα κατασκευαστές και προμηθευτές στην Κίνα. Έχουμε εισαγάγει προηγμένο εξοπλισμό και την τεχνολογία στις εγκαταστάσεις μας. Καλώς ήρθατε για να αγοράσει τον εξοπλισμό προσαρμοσμένα και ποιότητα από το εργοστάσιό μας.

Συναφή προϊόντα

Εξεταστική