Αυτόματο μηχάνημα κοπής

Αυτόματο μηχάνημα κοπής

Αυτόματη χρήση της μηχανής κοπής και τεχνικές παράμετροι Λειτουργίες και χρήση Όλα τα μηχανήματα αυτόματης κοπής χρησιμοποιούνται για την κοπή προφίλ, ράβδων ή φύλλων αλουμινίου και χαλκού κλπ. Και ικανοποιούν τις απαιτήσεις κοπής και ακρίβειας. Για παράδειγμα, είναι κατάλληλο για κοπή όλων των ειδών αλουμινίου ...

Περιγραφή

Αυτόματο μηχάνημα κοπής

Χρήση και τεχνικές παράμετροι

Λειτουργίες και χρήση

Όλος ο μηχανισμός αυτόματης κοπής χρησιμοποιείται για την κοπή προφίλ, ράβδου ή φύλλου αλουμινίου και χαλκού κλπ., Και ικανοποιεί την απαίτηση κοπής και ακρίβειας. Για παράδειγμα, είναι κατάλληλο για την κοπή όλων των ειδών προϊόντων αλουμινίου που χρειάζονται ακρίβεια, όπως αλουμίνιο ψύξης αλουμινίου, αλουμινένιο κέλυφος U-disk MP3, σωλήνες αλουμινίου, ράβδοι αλουμινίου, υλικά αλουμινίου κοπής. Για την επίτευξη του στόχου της πλήρους αυτοματοποίησης, η μηχανή κοπής έχει τη λειτουργία αυτόματης τροφοδοσίας, τοποθέτησης και άλλων λειτουργιών που ελέγχονται από το PLC. Υιοθετεί λεπίδα κοπής από κυλινδρικό πριόνι από βολφραμίου, με ταχύτητα 2850 rmp ανά λεπτό. Εκτός αυτού, λειτουργεί επίσης αποτελεσματικά. Μικρά τεμάχια από δοκοί αλουμινίου μπορούν να κοπούν μεταξύ τους, με την κοπτική διατομή λεία και απαλλαγμένη από σκασίματα.

Χαρακτηριστικά

1. Χρησιμοποιώντας τον έλεγχο PLC που εισάγεται από την Ταϊβάν, είναι ευαίσθητη και εύκολη η λειτουργία και η συντήρηση των εργαζομένων.

2. Με τη λειτουργία της αυτόματης τροφοδοσίας και της ομαλής τροφοδοσίας, της Taiwan "TECO" σερβοκινητήρα και βίδα ακριβείας, η ακρίβεια κοπής μπορεί να φθάσει ± 0,02mm?

3. Με τον μετρητή μπορεί να ρυθμιστεί ο αριθμός επεξεργασίας, ο αυτόματος τερματισμός λειτουργίας και ο ημερήσιος συσσωρευμένος φόρτος εργασίας.

4. Τόσο η εμπρός όσο και η πίσω πίεση μπορούν να ρυθμιστούν χωρίς βήμα, πράγμα που εξασφαλίζει ότι δεν πιέζονται και δεν παραμορφώνονται.

5. Εάν το μέγεθος επεξεργασίας χρειάζεται να αλλάξει, οι εργαζόμενοι δεν χρειάζεται να αλλάξουν χειροκίνητα τη θέση του υλικού. Πρέπει μόνο να αλλάξουν τα δεδομένα στην οθόνη κειμένου.

6. Η κοπή είναι ειδικά σχεδιασμένη για αλουμίνιο, χαλκό, οργανικά υλικά, πλαστικό-χάλυβα, ίνες άνθρακα κ.ο.κ., με την κοπτική εγκάρσια τομή λείο και απαλλαγμένο από φθορές. Ο αφρός κοπής μπορεί να ανακυκλωθεί κεντρικά καθώς και το ψυκτικό. Είναι εξαιρετικά αποδοτική, εξοικονομεί χρόνο και υλικό.


Η Ted Machine, με εμπειρία πάνω από 10 χρόνια, είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές και προμηθευτές αυτόματων μηχανών κοπής στην Κίνα. Έχουμε εισαγάγει προηγμένο εξοπλισμό και τεχνολογία στο εργοστάσιό μας. Καλώς ήρθατε να αγοράσετε τον προσαρμοσμένο και ποιοτικό εξοπλισμό από το εργοστάσιό μας.
Hot Tags: αυτόματη μηχανή κοπής, Κίνα, εργοστάσιο, προμηθευτές, κατασκευαστές, εργοστάσιο, εξατομικευμένες
Συναφή προϊόντα

Εξεταστική