Μηχανή μπάσων

Μηχανή μπάσων

Το μηχάνημα ζυγοσταθμίσεων ονομάζεται επίσης "μηχάνημα διάτρησης και κάμψης" ή "μηχανή επεξεργασίας ζυγοσταθμίσεων". Αυτό το μηχάνημα χρησιμοποιείται κυρίως για την επεξεργασία χάλκινου, αλουμινένιου ζυγού σε διάφορους ηλεκτρικούς διανομείς υψηλής και χαμηλής τάσης για κοπή, διάτρηση, μηχανή έχει τα ακόλουθα ...

Περιγραφή

Το μηχάνημα του δορυφορικού καλωδίου ονομάζεται επίσης "μηχάνημα διάτρησης και κάμψης" ή "μηχανή επεξεργασίας καναλιών". Αυτό το μηχάνημα χρησιμοποιείται κυρίως για τον επεξεργαστή χάλκινων αγωγών αλουμινίου σε διάφορες ηλεκτρικές διανομείς υψηλής και χαμηλής τάσης για κοπή, διάτρηση,

Η μηχανή μας έχει τα ακόλουθα πλεονεκτήματα

1) Ασύγχρονη ολοκλήρωση:

Ένα μηχάνημα έχει τρεις θέσεις εργασίας, που λειτουργούν ανεξάρτητα (Σημείωση: πότε να χρησιμοποιήσετε τη διαδικασία κοπής, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άλλη θέση εργασίας), για να εκτελέσετε διαφορετικές λειτουργίες μεταβάλλοντας τα καλούπια.

2) Τύπος εξοικονόμησης ενέργειας (αποκλειστικός σχεδιασμός):

Καθώς το κύκλωμα ελέγχου και ο υδραυλικός σταθμός βελτιώνονται, έτσι ώστε το μηχάνημα να διατηρεί το υδραυλικό λάδι υπό κατάλληλη θερμοκρασία σε υψηλή θερμοκρασία, δηλαδή να εξοικονομεί ενέργεια και να αυξάνει τη διάρκεια ζωής του.

3) Θέση κοπής (κοπής) (κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, θα διώκεται η μη εξουσιοδοτημένη αναπαραγωγή):

Το μαχαίρι είναι στερεά συναρμολογημένο, με ακρίβεια διάτμησης, χωρίς απόβλητα, παρέχεται αυλάκωση κατεύθυνσης για τη μετακίνηση μαχαιριού, δεν χρειάζεται να ρυθμίσετε το διάκενο μαχαιριού για να επεξεργαστείτε διαύλου Cu ή Al 3-10mm

4) Θέση διάτρησης

Απλός σχεδιασμός, κοινά καλούπια συναρμολογημένα χωρίς να χρειάζεται αλλαγή

5) Θέση κάμψης (κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, μη επιτρεπόμενη αναπαραγωγή θα διωχθεί):

Σε σύγκριση με το μηχάνημα επεξεργασίας ζυγού CNC, αυτός ο τύπος είναι οικονομικότερος με χαμηλότερο κόστος, η μηχανή CNC χρειάζεται τους επαγγελματίες να λειτουργούν, ενώ ο τύπος συναρμολογεί τον διακόπτη προσέγγισης στον κοχλία, εύκολο να προσαρμοστεί, οι επαγγελματίες για τη λειτουργία δεν χρειάζονται.

Η λειτουργία κάμψης πρέπει να χρειάζεται την ακριβή κινητή σιδηροτροχιά οδήγησης, για να επιτευχθεί η ακριβής γωνία κάμψης, αυτή η μηχανή είναι διπλής κατεύθυνσης στήλη λαδιού, τρία σημεία στον ορίζοντα για καθοδήγηση, μεγάλη διάρκεια ζωής, δεν ταλαντεύεται προς τα αριστερά ή δεξιά.

图片 5_ 副本 .jpg

Η Ted Machine, με πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας, είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές και προμηθευτές μηχανών συρματόσχοινων στην Κίνα. Έχουμε εισαγάγει προηγμένο εξοπλισμό και τεχνολογία στο εργοστάσιό μας. Καλώς ήρθατε να αγοράσετε τον προσαρμοσμένο και ποιοτικό εξοπλισμό από το εργοστάσιό μας.
Hot Tags: συνδετήρας, Κίνα, εργοστάσιο, προμηθευτές, κατασκευαστές, εγκαταστάσεις, εξατομικευμένες
Συναφή προϊόντα

Εξεταστική