Σπίτι > Έκθεση > Περιεχόμενο
Σφυρηλάτηση ελαττώματα
Jan 07, 2017
Χύτευσης επεξεργασίας είχε έγκαυμα είναι αναφέρεται σε μέταλλο κενό θέρμανσης θερμοκρασία μέσω της υψηλής ή σε υψηλή θερμοκρασία περιοχή διαμονής χρόνος θέρμανσης είχε μακρά, φούρνων του οξυγόνου και το άλλο οξείδωση σεξ αερίου διείσδυση στάζει σε κόκκους μετάλλου μεταξύ των ανοικτών δωρεάν, και και σίδηρο, και θείου και διοξειδίου του άνθρακα, οξείδωση, σχηματίζεται έχει εύκολη τήξη του οξειδίου του συνολικού κρυστάλλου , βλάβη έχει σιτάρι μεταξύ της επαφής, κάνει υλικό πλαστικό μείωσε δραστικά. Έγκαυμα σοβαρά μέταλλο, λαμβάνονται όταν ρωγμή μόνο ένα κλικ, τέντωμα θα επιπλεύσουν την επιφάνεια εγκάρσιες ρωγμές στην πυρκαγιά.
Ρωγμές στην επιφάνεια του χαλκού-ευθραυστότητα στη σφυρηλάτηση της. Όταν προβάλλονται σε μεγάλη μεγέθυνση, είναι χλωμό κίτρινο χαλκός (χαλκός ή στερεό διάλυμα) κατανεμημένα κατά μήκος των ορίων του σιταριού. Billet θέρμανση, φούρνος απομεινάρια του οξειδίου του χαλκού, και να επανέλθετε στην δωρεάν χαλκού οξείδωση σε υψηλής θερμοκρασίας χάλυβα, λειωμένο χάλυβα κατά μήκος του ορίου κόκκους του ωστενίτη διεύρυνση ΑΤΟΜΙΚΗΣ αποδυναμώσει τη σύνδεση μεταξύ των κόκκων. Επιπλέον, με υψηλή περιεκτικότητα σε χαλκό σε χάλυβα [> 2% (κλάσμα μάζας)], όπως η θέρμανση σε οξειδωτική ατμόσφαιρα, σιδήρου οξείδιο χαλκού-πλούσιο στρώμα σχηματίζεται κάτω από το δέρμα, προκαλώντας το χάλυβα εύθραυστο.
Εγκαύματα και υπερθέρμανσης θερμοκρασίας χωρίς αυστηρά όρια. Γενικά κόκκους επιπλέουν στην επιφανειακή οξείδωση και δικαστής φωτιά λιώσει σε χαρακτηριστικά. Για άνθρακα χάλυβα και περικρυσταλλική τήξης, αυστηρή οξείδωση κατά τη διέλευση το έγκαυμα εργαλείο χάλυβα (HSS, Cr12 χάλυβα) όταν overburning, όριο κόκκου λόγω στην τήξη και σχηματίζεται ο Λεδεβουρίτης ψαροκόκαλο. Αλουμίνιο καύση ξανά όταν το τρίγωνο όριο κόκκου του έλιωσε και το λιωμένο μπάλα. Μετά την σφυρηλάτηση το έγκαυμα, συχνά δεν είναι δυνατή η αποθήκευση, έπρεπε να θραύσματα.
Στην ενότητα "θέρμανση" του μεγάλου πλινθώματα χάλυβα και χαμηλή θερμική αγωγιμότητα από υψηλό κράμα χάλυβα και υψηλής θερμοκρασίας κράμα πρίσματα όταν, αν η φάση χαμηλής θερμοκρασίας θέρμανσης ταχύτητας μέσω γρήγορα, τυφλά για μεγαλύτερη διαφορά θερμοκρασίας μεταξύ μέσα και έξω, έχουν πολλή θερμικής καταπόνησης. Κενό αυτή τη στιγμή λόγω της χαμηλής θερμοκρασίας και χαμηλής πλαστικότητας, θερμικής καταπόνησης οριακή τιμή υπερβαίνει τη δύναμη του αποθέματος, θα παραχθούν από την κεντρική θέρμανση ρωγμές εκπέμποντας γύρω, έτσι ώστε όλο το τμήμα χωρίζεται.