Σπίτι > Έκθεση > Περιεχόμενο
Σφυρηλάτηση κύριος εξοπλισμός παραγωγής
Jan 07, 2017

Σφυρηλάτηση παραγωγή των συσκευών θέρμανσης, σφυρηλάτηση εξοπλισμού πρέπει να χρησιμοποιηθεί, καθώς και πολλά από τα βοηθητικά εργαλεία.
(1) εξοπλισμός θέρμανσης. Πολλοί διαφορετικοί τύποι φούρνων θέρμανσης για σφυρηλάτηση. Σύμφωνα με την πηγή με διαφορετικά, μπορεί να διαιρεθεί σε θέρμανση της καμίνου φλόγα θέρμανση φούρνου (φούρνος πετρελαίου, αέριο σόμπα, κλπ) και δύο τύπους ηλεκτρική θέρμανση φούρνου σφυρηλάτηση. Συνοδεύεται από την διαδικασία σφυρηλάτησης, φούρνων και ζεστό κομμάτι προς κατεργασία που εκπέμπουν μεγάλες ποσότητες θερμότητας. καμίνου φλόγα χρησιμοποιώντας διάφορα καύσιμα παράγει μεγάλες ποσότητες σκωρία και σκόνη. Αυτά τα μέτρα ασφαλείας δεν έχουν ληφθεί, θα της ρύπανσης του περιβάλλοντος εργασίας, επιδείνωση των συνθηκών εργασίας, και είναι πιθανό να προκαλέσει ζημία.
(2) η σφυρηλάτηση εξοπλισμό. Κύρια ατμού σφυρί, αέρα σφυρί, άνοιξη σφυριών, μηχανικά σφυριά, ταξίδι σφυρί, σφύρα, σφυρί, μανιβέλα πρέσες, τριβής μηχανή τύπου, υδραυλική μηχανή, επέκτασης, σφυρηλάτηση ρολά, κλπ. Διάφορα σφυρηλάτηση εξοπλισμού άσκησαν επίδραση φορτίου από τα μέρη, ως εκ τούτου, ζημιά στον εξοπλισμό και προσωπικό τραυματισμό, αν σπάσει σφυρί Ράβδος εμβόλων, συχνά προκαλώντας σοβαρούς τραυματισμούς. Σφυρηλάτηση μηχανήματα δόνησης και θορύβου στην εργασία επηρεάζει το νευρικό σύστημα, αυξάνει την πιθανότητα ατυχήματος.
(3) η σφυρηλάτηση εργαλεία και βοηθήματα. Σφυρηλάτηση σφυρηλάτηση εργαλεία και βοηθήματα να χρησιμοποιήσει πολλά εργαλεία, ειδικά το χέρι-πλαστά και σφυρηλάτηση εργαλεία, σφιγκτήρες και μια ευρεία ποικιλία, τόσο στον εργασιακό χώρο και συχνά σωριασμένος καθώς και αλλαγή εργαλείου συχνά στο χώρο εργασίας, αυξάνοντας τη δυσκολία του εργαλεία ελέγχου μερικές φορές χρησιμοποιήσει το κατάλληλο εργαλείο, ή είναι πιθανό να προκαλέσει ζημία.
Σφυρηλάτηση όγκος παραγωγής είναι πολύ μεγάλη, που θέλετε να χρησιμοποιήσετε μια ποικιλία από εξοπλισμός μεταφορών, λίγη προσοχή είναι επιρρεπείς σε ατυχήματα.