Σπίτι > Ειδήσεις > Περιεχόμενο
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της ψυχρής έλασης και θερμής έλασης
Jan 07, 2017

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της θερμής έλασης:
Πλεονεκτήματα: μπορεί να βλάψει το πλινθωμάτων χύτευσης, εκλεπτυσμένη σιτάρι χάλυβα και μικροδομή της αποβολής ελαττώματα, κάνοντας συμπαγές χαλύβδινο οργάνωση, βελτιωμένες μηχανικές ιδιότητες. Η βελτίωση αυτή αντανακλάται κυρίως στην κατεύθυνση κυλίσματος, καθιστώντας χάλυβα σε κάποιο βαθμό πλέον ισοτροπικό? σχηματίζοντας φυσαλίδες, οι ρωγμές και χαλαρά όταν ρίχνει, ή μπορούν να συγκολληθούν κάτω από υψηλή θερμοκρασία και πίεση.
Μειονεκτήματα:
1. περνώντας από το θερμής έλασης χάλυβα μη μεταλλικών εγκλεισμάτων στο εσωτερικό του (κυρίως θειούχες ενώσεις και οξείδια, πυριτικά άλατα) είναι laminate, η πολυεπίπεδη (σάντουιτς). Layering το χάλυβα πάχους εφελκυσμού επιδόσεις επιδεινώθηκε σημαντικά και μπορεί να τη συγκόλληση συστολή εμφανίζεται σχισμένο. Συγκόλλησης συστολή του τοπικό στέλεχος συχνά φτάνει στο σημείο απόδοσης του στελέχους που προκαλείται από πολλές φορές, πολύ μεγαλύτερο από το φορτίο που προκαλούνται από το στέλεχος?
2. συστατικές παραμορφώσεις που προκαλούνται από την ανώμαλη ψύξης. Εναπομένουσα πίεση ελλείψει εξωτερικής δύναμης της αυτο-ισορροπία στρες στο εσωτερικό, διάφορα τμήματα της θερμής έλασης χάλυβα έχει τέτοια συστατική παραμόρφωση, Γενικό τμήμα αυξάνει το μέγεθος, μεγαλύτερη παραμένουσες τάσεις. Παραμένουσες τάσεις είναι ισορροπία, αλλά επηρεάζεται επίσης την απόδοση του χάλυβα μέλη υπό εξωτερική δύναμη. Όπως η παραμόρφωση, σταθερότητα, αντοχή στην κούραση, μπορεί να έχουν δυσμενή επίδραση.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του κρύος κυλώντας μύλος:
Πλεονεκτήματα: ταχύτητα, υψηλή απόδοση και καμία ζημία στο επίστρωμα, μπορείτε να δημιουργήσετε μια μεγάλη ποικιλία των τμημάτων, και η ανάγκη να προσαρμοστούν στις συνθήκες χρήσης. έχουν μια μεγάλη πλαστική παραμόρφωση από το χάλυβα ψυχρής έλασης, η οποία βελτιώνει το σημείο απόδοσης του χάλυβα.
Μειονεκτήματα:
1. Αν και όχι μετά από το καυτό πλαστικό σχηματίζοντας διαδικασία συμπίεσης, αλλά υπάρχουν ακόμα υπολείμματα στρες μέσα στην ενότητα, έχουν επιπτώσεις στα χαρακτηριστικά του καθολικού και τοπικού λυγισμού χάλυβα?
2. ψυχρής έλασης χάλυβα στυλ είναι γενικά ανοιχτές ενότητες, τμήματα δωρεάν κάτω στρεπτική ακαμψία. NiTi αντιστροφή κάμψη, συμπίεση επιρρεπείς σε κάμψη-στρεπτική Λυγισμού και στρεπτική επιδόσεων·
3.-διαμορφωμένες εν ψυχρώ χάλυβα τοίχου πάχους είναι μικρό, στην γωνία του οι πλάκες συγκλίνουν ήταν χωρίς πάχυνση, υπό συμπυκνωμένη φορτία του τοπικού δυναμικού είναι αδύναμη.