Σπίτι > Ειδήσεις > Περιεχόμενο
Ανάλυση της σχέσης μεταξύ της σχεδίασης ταχύτητα και αντλώντας δύναμη από την κληρωτίδα
Jul 31, 2017

Ανάλυση της σχέσης μεταξύ της σχεδίασης ταχύτητα και αντλώντας δύναμη από την κληρωτίδα
Πρακτική μας λέει ότι δεν μπορεί να βελτιωθεί η κληρωτίδα αντλώντας ταχύτητα και αντλώντας δύναμη την ίδια στιγμή, στη βελτίωση του εξοπλισμού λειτουργούσα ταχύτητα, δύναμη έλξης θα μειωθεί. Γιατί υπάρχει μια τέτοια κατάσταση; Xiao Bian για όλους να αναλύσουμε τους λόγους.
Να πω τη ρίζα των λέξεων, επειδή η ταχύτητα του την κληρωτίδα την ίδια στιγμή, οι συνθήκες λίπανσης έχουν βελτιωθεί, μειώνοντας το συντελεστή τριβής, έτσι ώστε να ξεπεράσει την εξωτερική τριβή και επιπλέον διατμητική παραμόρφωση απαιτείται δύναμη θα μειωθεί επίσης, που θα κάνουν αντλώντας δύναμη έχει επίσης μειωθεί. Στην πραγματικότητα, με αυτό τον τρόπο, ή καλή, τουλάχιστον σχεδίασης Ασφάλεια μηχανών σύστημα θα βελτιώσει πολλά.
Αλλά η κληρωτίδα σχέδιο ταχύτητα δεν μπορεί να είναι πολύ υψηλό, αλλιώς η συσκευή ξεκινά τη στιγμή που το καλώδιο είναι εύκολο να τραβηχτεί μακριά, ακόμη και αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε υψηλής ταχύτητας κληρωτίδα, θα πρέπει να επίσης δίνει την προσοχή για να ρυθμίσετε τη συσκευή ελέγχου κατάλληλη ταχύτητα και Βεβαιωθείτε ότι η λειτουργία της η σταθερή επιτάχυνση για να διασφαλιστεί ότι η λειτουργία σχεδίασης μπορεί να πραγματοποιηθεί κανονικά.
Όταν το αντικείμενο έχει μια δόνηση όταν θα υπάρξει ένα ήχο, εάν ο ήχος επηρεάζει το υπόλοιπο και το έργο μας λέγεται από θορύβου. Στην πραγματικότητα, όταν η βιομηχανική παραγωγή ή μεταφορά, θα υπάρξει θορύβου, η οποία είναι στην πραγματικότητα ένα είδος της ρύπανσης. Όταν λειτουργούμε το σύρμα κληρωτίδα στο κατάστημα σχεδίασης, ο θόρυβος που παράγει είναι πολύ μεγάλο, έτσι ώστε η υγεία του χειριστή είναι επίσης ένα μεγάλο αντίκτυπο. Όταν το εργαλείο είναι σε κίνηση, τον θόρυβο των δοντιών θα εμφανιστεί, αυτός είναι η μεγαλύτερη πηγή θορύβου το σύρμα κληρωτίδα, συμπλεκομένων επιφάνεια ή τα εργαλεία όταν είναι στην Συνέλευση εάν υπάρχει ένα πολύ μεγάλο χάσμα, τότε είναι δυνατόν να αφήσουμε τους στη μετάδοση στιγμή υπάρχει μια πολύ θόρυβο. Θα πρέπει να ρυθμίσουμε εργαλείων του στο κενό, ώστε να διασφαλίζεται ότι η λίπανση του πηδαλίου.
Αντλώντας βαρέλι μηχανών για τις ανάγκες θέρμανσης, είναι η χρήση του δαχτυλίδι θέρμανσης για θέρμανση, αυτό τον τρόπο αρκετά δύναμη, η διαδικασία θέρμανσης είναι αυτή: πρώτα θέρμανση δαχτυλίδι ανάγκη τους πρώτη πυρετό, τότε η μεταφορά θερμότητας στο βαρέλι μηχανή σχεδίασης και, στη συνέχεια, κατά τη διαδικασία της μεταφοράς θερμότητας αναπόφευκτα θα χάσουν μέρος της θερμότητας, η σπατάλη θερμότητας είναι πραγματικά σπατάλη ενέργειας.
Επιπλέον, επειδή η εξωτερική επιφάνεια του δαχτυλιδιού θέρμανσης είναι βέβαιο ότι θα έρθουν σε επαφή με τον αέρα, τότε αυτό είναι μέρος της θερμότητας θα σπαταληθεί στον αέρα, η οποία είναι ίση με τα απόβλητα ηλεκτρικής ενέργειας, σύρμα κληρωτίδα μόνο θερμότητα σε αυτό το μέρος του το δαχτυλίδι θέρμανσης, η απώλεια σχεδόν το 40 τοις εκατό της ηλεκτρικής ενέργειας, προκειμένου να αποφύγετε αυτήν την κατάσταση, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ένα προϊόν που ονομάζεται ηλεκτρομαγνητική θερμάστρες, όσο η επιφάνεια του η κληρωτίδα τυλιγμένο σε ένα στρώμα μόνωση βαμβακιού, καθώς και ένα στρώμα από πηνίο ηλεκτρομαγνητικής θέρμανσης, ισχύς, η ηλεκτρομαγνητικό πηνίο θα εμφανιστεί Ηλεκτρομαγνητική επαγωγή, θα θερμάνει αυτόματα το βαρέλι, λόγω της παρουσίας του μόνωση βαμβακιού θερμοκρασία δεν θα φθάσει στον αέρα, η δύναμη αποθηκεύεται έτσι, σε σύγκριση με θέρμανση δαχτυλίδι, ηλεκτρομαγνητική θερμάστρες μπορούν να εξοικονομήσουν τουλάχιστον 30 τοις εκατό περισσότερο ηλεκτρισμό, πολύ Αποθήκευση και οικονομικώς αποδοτικό, θέρμανση ταχύτητα και πολύ ιδανικό, επί του παρόντος είναι ο καλύτερος συνεργάτης κληρωτίδα.
Τη σημασία που έχει η κληρωτίδα στην παραγωγική διαδικασία δεν χρειάζεται να τονισθεί εκ νέου, αλλά η χρήση της επιθεώρησης πριν τα πράγματα πρέπει να τονιστεί και πάλι, για να ενισχύσει περαιτέρω την εντύπωση των ανθρώπων στο πλαίσιο αυτό, η οποία μπορεί να μειώσει το ποσοστό αποτυχίας των το Κληρωτίδα.
Ελέγξτε ένα από τα περιεχόμενα του λόγου, να είστε βέβαιος να βεβαιωθείτε ότι το σύρμα κληρωτίδα ηλεκτρικός εξοπλισμός έχει μια καλή γείωση στην υπόθεση μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αποτρέψει ηλεκτρικού ατυχήματος σοκ. Ακολουθείται από λιπαντικά, έγκαιρη επιπλέον να βοηθήσει να μειώσει τη φθορά των εξαρτημάτων κληρωτίδα. Κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του, απαγορεύεται αυστηρά το προσωπικό δωρεάν να αγγίξει το χέρι τροχό, λαβή και ηλεκτρικά κουμπιά, προκειμένου να αποφευχθούν ατυχήματα? και στον πίνακα δεν επιτρέπεται να τοποθετήσει εργαλεία και άλλα αντικείμενα, ώστε να μην επηρεάζουν τη χρήση της μηχανής.
Όταν ξεκινάτε τον τροχό, κανείς δεν μπορεί να σταθεί μπροστά από το τιμόνι, διαφορετικά μπορεί να υπάρχουν ατυχήματα. Επιπλέον, το εργαλείο μηχάνημα από την ασπίδα ρόδα, προστατευτικό κάλυμμα ιμάντα και άλλες συσκευές ασφάλειας πρέπει να είναι άθικτα, και δεν είναι ελεύθεροι να καταργήσετε.