Σπίτι > Ειδήσεις > Περιεχόμενο
Συντήρηση της μηχανής συνεχών ρίψεων
Jun 15, 2017

Συνεχής χύτευση μηχάνημα συντήρηση

Προς το παρόν, η μηχανή συνεχούς χύτευσης είναι συνήθως συγκολλημένο σε μια βάση, άμεσα για τον εξοπλισμό επί τόπου μπορεί να είναι, οι χρήστες δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε, πολύ βολικό. Η κύρια συντήρησης και τα μέτρα συντήρησης είναι οι εξής:

1, τα εξαρτήματα λίπανσης πάντα πρέπει να συμπληρώσετε το λάδι, στάγδην ανεφοδιάζοντας σε καύσιμα λιπαντικά κάθε κατηγορία συν το πετρέλαιο δεν είναι λιγότερο από δύο φορές, το είδος λίπανσης κάθε είκοσι μέρες στο βούτυρο μια φορά, η δεξαμενή πετρελαίου είναι λιπαίνονται κάθε τρεις μήνες για να αντικαταστήσει μια φορά.

2, πλάκα τοίχου σφραγίδα άξονων, θα πρέπει να βασίζεται στη χρήση φθορά, την κατάλληλη προσαρμογή ή την αντικατάσταση των σφραγίδων.

3, ελέγξτε συχνά οι σωλήνες ατμού και τη διασταύρωση, δεν επιτρέπεται να διαρρεύσει το φαινόμενο.

4, η μηχανή πρέπει να εκτελείται για έξι μήνες για να επισκευάσει, να ελέγξετε τα ευάλωτα τμήματα και να κάνει την κατάλληλη επισκευή ή αντικατάσταση.

5, συνεχή χύτευση μηχανή εγκατασταθεί μετά την πρώτη καθαρισμό, απολύμανση και σκουπίστε σκουριά-απόδειξη γράσο. Ελέγξτε τα σημεία λίπανσης και ένεση λιπαντικού (γράσου).

6, πριν από την οδήγηση ελέγχου ο βαθμός έντασης τάνυση, μέσω της αναπροσαρμογής βίδες για να μετακινήσετε το μοτέρ στην κατάλληλη θέση.

7, ελέγξτε αν το χαλαρό συνδετήρες, ατμού σωλήνες είναι διαρροής, το κύκλωμα και ηλεκτρολογικός εξοπλισμός είναι ασφαλής. Ηλεκτρική θέρμανση συνεχή χύτευση μηχάνημα πρέπει να διαθέτει γείωση της συσκευής.

8, πριν η μηχανή δοκιμής θα είναι καθαρό δωμάτιο για 10-15 λεπτά για να τρέξει, για να επιβεβαιώσετε την κανονική λειτουργία του μηχανήματος και, στη συνέχεια, να τεθεί σε παραγωγή. Συνήθως η νέα μηχανή gear (συμπεριλαμβανομένων reducer) πρώιμη χρήση από θορύβου, να είναι ένα χρονικό διάστημα να μειώσει.

8, η χρήση του ατμού θέρμανσης στη διοχέτευση πρέπει να εξοπλιστεί με βαλβίδα ασφαλείας και μανόμετρο, η πίεση του ατμού δεν πρέπει να υπερβαίνει τις γνώσεις των ανάμειξη δεξαμενή κύλινδρος πίεσης απαιτήσεων. 9, ανάμειξη του πολτού πρέπει να μειωθεί όταν χρησιμοποιείτε το αντίθετο.

10, τα εξαρτήματα λίπανσης πρέπει πάντα να συμπληρώσετε το λάδι.

11, σφραγίδα τοίχων δεν πρέπει να έχουν το φαινόμενο της διαρροής των πρώτων υλών.

12 προσαρμογή της ζώνης ελαστικότητας κατάλληλο, τακτική επιθεώρηση ή την αντικατάσταση.

13, το σωλήνα ατμού δεν επιτρέπεται να διαρρεύσει, το μηχάνημα θα πρέπει να κλείσουν κάτω από όταν η βαλβίδα είναι κλειστή, και να εξασφαλιστεί η ασφάλεια της βαλβίδας ασφαλείας.