Σπίτι > Ειδήσεις > Περιεχόμενο
Συνεχής χύτευση μηχάνημα τεχνολογία να βελτιώσει και να βελτιώσει την επαναστατική τεχνολογία πυρήνα
Aug 09, 2017

Συνεχής χύτευση μηχάνημα τεχνολογίας, να βελτιώσει και να βελτιώσει την επαναστατική τεχνολογία πυρήνα
Πρόσφατα διοργανώθηκε από την Κίνα μεταλλουργικής εταιρείας του κλάδου συνεχούς χύτευσης χάλυβα, Κίνα βαρέων μηχανημάτων ερευνητικό Ινστιτούτο συνδιοργανώνεται από το 2013 άχνη εξοπλισμού τεχνολογίας και επιστημονικής προόδου και πρόστιμο ακαδημαϊκό σεμινάριο προσέλκυσε επίσης το συμπάθεια των εμπειρογνωμόνων που συμμετέχουν. Πιστεύεται γενικά ότι αυτό είναι τρέχουσα συνεχή χύτευση μηχάνημα εξοπλισμού τεχνολογικής καινοτομίας και ανάπτυξη οι βασικοί στόχοι, αλλά και η βιομηχανία χάλυβα, αναδιάρθρωση, την αναβάθμιση από μια σύνδεση προϊόν κλειδί της Κίνας.
Μετά την είσοδο στον 21ο αιώνα, έχει βελτιωθεί σημαντικά τεχνολογία συνεχούς χύτευσης χάλυβα της Κίνας: άχνη πλάκα έχει αναπτυχθεί για την ευθεία αψίδα τύπου μηχανή συνεχούς χύτευσης-οδήγησε μοντέλα, τετράγωνο, γύρος, zerp συνεχή χύτευση μηχάνημα έχει αναπτυχθεί για να τα μοντέλα τόξο με προσανατολισμό? για τις τεχνικές πτυχές για την ανάπτυξη για την επίλυση της ποιότητας του κούτσουρου με σκοπό τη μούχλα υδραυλική δόνηση και άλλη τεχνολογία μη ημιτονοειδή δόνηση δυναμικό μαλακό μείωση της τεχνολογίας πλάκα εσωτερικού ελέγχου ποιότητας, το καλούπι από το καλούπι ως το κέντρο του συστήματος εμπειρογνωμόνων μούχλα δυναμική δύο κρύο νερό ελέγχου ως εκπρόσωπος της πλάκας σύστημα ψύξης. Το σχεδιασμό και την κατασκευή του εξοπλισμού συνεχούς χύτευσης μηχανής, διαχείριση παραγωγής από την συνεχή χύτευση μηχανή εργοστάσιο, την αποσύνθεση και τον έλεγχο του δείκτη Ευστάθειας της διαδικασίας παραγωγής, τη δημιουργία και ενίσχυση της καινοτόμου ιδέας είναι αποδεικνύεται πλήρως την ταχεία τεχνολογική επίπεδο αναλήψεως. Την ίδια στιγμή, κοντά στο τελικό συνεχή χύτευση μηχάνημα τεχνολογίας έχει επίσης μια καλή προώθηση και εφαρμογή.
Στην τρέχουσα αγορά χάλυβα είναι να γίνει κορεσμένο, μια σημαντική μείωση της αποδοτικότητας των επιχειρήσεων, κακή ροή των κονδυλίων στο πλαίσιο της συνεχούς χύτευσης μηχανή εξοπλισμού, η κλίμακα της ανάπτυξης του χώρου έχει συμπιεστεί. Πώς θα πρέπει να πάτε το μέλλον της καινοτομίας τεχνολογίας εξοπλισμό συνεχή χύτευση μηχάνημα; Εν προκειμένω, Yang Ladao ότι η τελειοποίηση της ανάπτυξης προϊόντος συνεχή χύτευση μηχάνημα είναι η βάση της επιστημονικής και τεχνολογικής καινοτομίας, αλλά και το μέλλον της συνεχής χύτευση μηχάνημα εξοπλισμού, μακροπρόθεσμη ανάπτυξη κατεύθυνση.
Συνεχής χύτευση μηχάνημα εξοπλισμού, πώς να υποστηρίξει την καινοτομία τεχνολογία εξοπλισμού συνεχούς χύτευσης μηχανής; Γιανγκ Ladao απάντησε: «σε γενικές γραμμές, είναι μέσω φινέτσα να ενισχύσει την αίσθηση της ποιότητας, να δημιουργήσει μια ωραία ιδέα, από ένα στρατηγικό σημείο του άποψη εδραίωση το «ποιότητα της επιβίωσης των το» έννοια, η ποιότητα των στόχων έπεσε στην πράξη.
Πρώτα απ ' όλα, το συνολικό σχεδιασμό της συσκευής, να επιτευχθεί βελτίωση. Επειδή το γενικό σχέδιο είναι το πρώτο βήμα στο σχεδιασμό της συνεχούς χύτευσης μηχανής, είναι το βασικό έργο. Όπως τη διαδικασία παραγωγής, η γενική τεχνική διαμόρφωση, διαμόρφωση εξοπλισμού και πολλά άλλα θέματα στο συνολικό σχεδιασμό πρέπει να επιλυθεί πρώτα. Για παράδειγμα, roller σχεδιασμός είναι ο πυρήνας του συνολικού σχεδιασμού, έτσι η τεχνολογία εξοπλισμού συνεχούς χύτευσης μηχανής θα εκλεπτυσμένη κυλίνδρου σχεδιασμό για μια πιο σε βάθος, πιο εκλεπτυσμένη πτυχές της εξέτασης. Ο σχεδιασμός των κυλίνδρων είναι ένα συστηματικό έργο, λαμβάνοντας υπόψη πολλούς παράγοντες, συμπεριλαμβανομένης της εξέτασης το καλούπι κυκλικές διακυμάνσεις της επιφάνειας, Βελτιστοποιήστε το τελικό σημείο ίσιωμα πριν από το συνεχή χύτευση μηχάνημα έξω από το μήκος του τόξου. Η λεπτή σχεδίαση είναι στην πραγματικότητα η διαδικασία του κυλίνδρου ρολό βελτιστοποίηση σχεδιασμού.
Δεύτερον, να βελτιώσει το επίπεδο της παραγωγής, σταθερό εξοπλισμό ποιότητας φινέτσα. Αυτό συμβαίνει επειδή το συνεχή χύτευση μηχάνημα εξοπλισμού συγκόλλησης δομή είναι σχετικά μεγάλος, τον εξοπλισμό κατασκευής, εγκατάστασης, απαιτήσεις ακρίβειας μέτρησης είναι υψηλότερη. Επιχειρήσεις κατασκευής εξοπλισμού θα πρέπει να ενισχύσει την τεχνική κατάρτιση των διαφόρων τύπων του προσωπικού και η ολοκληρωμένη ποιοτική εκπαίδευση, αυστηρά σύμφωνα με τα κατασκευαστικά σχέδια και επεξεργασία τεχνολογίας σχεδιασμό και την κατασκευή? να δημιουργηθούν οι απαραίτητες δοκιμής και συνθήκες δοκιμής, ο εξοπλισμός εργοστάσιο, τηρούν μια ποικιλία από εξετάσεις και δοκιμές, αυστηρά σύμφωνα με τα κατασκευαστικά σχέδια και εργοστάσιο αποδοχή διάρθρωσης εργασίας, η ορθή παρασκευαστική διαδικασία της συνολικής απόδοσης της τελευταίο εμπόδιο? βελτιώνουν συνολικά την ποιότητα των διευθυντικών στελεχών, τη δημιουργία μιας ποικιλίας των σύστημα διαχείρισης των επιχειρήσεων, μια σαφείς αρμοδιότητες, αυστηρές διαδικασίες διαχείρισης, έτσι ώστε οι μεταποιητικές επιχειρήσεις να πρόστιμο, μοντέρνα.