Σπίτι > Ειδήσεις > Περιεχόμενο
Συνεχής πρόληψη θορύβου και σταθερότητα της συνεχούς μηχανής χύτευσης
Sep 01, 2017

Συνεχής πρόληψη του θορύβου και της σταθερότητας της μηχανής συνεχούς χύτευσης
Όταν το αντικείμενο έχει δόνηση όταν υπάρχει ήχος, αν ο ήχος επηρεάζει την ανάπαυση και την εργασία μας ονομάζεται θόρυβος. Στην πραγματικότητα, όταν η βιομηχανική παραγωγή ή η μεταφορά, θα υπάρχει θόρυβος, πράγμα που είναι στην πραγματικότητα ένα είδος ρύπανσης. Όταν χειριζόμαστε τον χυτοδότη στο ελαιοτριβείο, ο θόρυβος που παράγει είναι πολύ μεγάλος, έτσι ώστε η υγεία του χειριστή έχει επίσης μεγάλη επίδραση. Όταν το γρανάζι βρίσκεται σε κίνηση, θα εμφανιστεί ο θόρυβος των δοντιών, είναι επίσης η μεγαλύτερη πηγή θορύβου συνεχούς χύτευσης, η επιφάνεια συστολής ή η ταχύτητα που βρίσκονται στο συγκρότημα όταν υπάρχει ένα πολύ μεγάλο κενό, τότε είναι δυνατόν να τα αφήσετε στο drive Όταν υπάρχει πολύς θόρυβος για να εμφανιστεί. Πρέπει να ρυθμίσουμε το γρανάζι του στο κενό, έτσι ώστε να διασφαλίσουμε ότι η λίπανση των εργαλείων του.
Κύλινδρος για την ανάγκη θέρμανσης, είναι η χρήση του δακτυλίου θέρμανσης για τη θέρμανση, με αυτόν τον τρόπο αρκετά δύναμη, η διαδικασία θέρμανσης είναι αυτή: Πρώτον, ο δακτύλιος θέρμανσης χρειάζονται τον πρώτο πυρετό τους, στη συνέχεια μεταφορά θερμότητας στο βαρέλι συνεχούς χύτευσης, η μεταφορά στη διαδικασία θα είναι αναπόφευκτα μέρος της απώλειας θερμότητας, τα απόβλητα θερμότητας είναι πραγματικά σπατάλη ενέργειας.
Επιπλέον, επειδή η εξωτερική επιφάνεια του δακτυλίου θέρμανσης είναι σίγουρο ότι θα έρθει σε επαφή με τον αέρα, τότε αυτό είναι μέρος της θερμότητας θα σπαταλιέται στον αέρα, το οποίο είναι ίσο με την σπατάλη ενέργειας, η μηχανή συνεχούς χύτευσης θερμαίνεται μόνο σε αυτή η περιοχή στον κύκλο θέρμανσης Μέρος της απώλειας σχεδόν 40 τοις εκατό του ηλεκτρικού ρεύματος, προκειμένου να αποφευχθεί αυτή η κατάσταση, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ένα προϊόν που ονομάζεται ηλεκτρομαγνητικά θερμάστρες, εφ 'όσον η επιφάνεια του βαρελιού κασσίτερου τυλιγμένο σε ένα στρώμα μόνωσης βαμβάκι, και στη συνέχεια συν ένα στρώμα ηλεκτρομαγνητικής θέρμανσης θέρμανσης, δύναμη, το ηλεκτρομαγνητικό πηνίο θα εμφανιστεί ηλεκτρομαγνητική επαγωγή, το βαρέλι θα ζεσταθεί αυτόματα, λόγω της ύπαρξης θερμομόνωσης βαμβάκι που παράγεται η θερμοκρασία δεν θα φθάσει στον αέρα, η ισχύς εξοικονομείται έτσι, σε σύγκριση με ο δακτύλιος θέρμανσης, οι ηλεκτρομαγνητικοί θερμαντήρες μπορούν να εξοικονομήσουν τουλάχιστον το 30% της ηλεκτρικής ενέργειας, πολύ εξοικονόμηση και οικονομικά αποδοτική, ταχύτητα θέρμανσης και πολύ ιδανική, αποτελεί σήμερα το καλύτερο έργο του εταίρου Συνεχούς Χύτευσης.
Ο χυτοσίδηρος χρησιμοποιείται σε γενικές πλαστικές ρόδες για υψηλότερη ζήτηση. Το όλο σύστημα είναι πιο περίπλοκο, ο εξοπλισμός ελέγχου, η ανάγκη για αρμονία μεταξύ των διαφόρων κινητήρων. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να θερμάνετε τη μηχανή συνεχούς χύτευσης, κάποια χρήση σύρματος αντίστασης στη θερμότητα και κάποιοι χρησιμοποιούν ηλεκτρομαγνητική για τη θέρμανση. Όταν η θέρμανση του σύρματος αντιστάθμισης ισοδυναμεί με τη χρήση της μεταφοράς θερμότητας στη θερμότητα, οφείλεται στη θερμότητα μετά τη μεταφορά θερμότητας στο βαρέλι, σε αυτή τη διαδικασία μέρος της θερμότητας θα καταναλωθεί με τον τρόπο, εκτός από κάποιες Κατανεμημένες ο αέρας, που αποτελούσε σπατάλη θερμότητας, που ισοδυναμεί με σπατάλη ενέργειας. Ο ρόλος των ηλεκτρομαγνητικών θερμαντήρων στις πλαστικές μηχανές θέρμανσης και εξοικονόμησης ενέργειας μπορεί να αντικαταστήσει την αντλία παλαιού τύπου, κυρίως στο βαρέλι τυλιγμένο σε ένα στρώμα μονωτικού βαμβακιού, το οποίο μπορεί να μειώσει την κατανάλωση θερμότητας και στο μονωτικό βαμβάκι και στη συνέχεια τραύμα Ένα στρώμα ηλεκτρομαγνητικής θέρμανσης θέρμανσης, όταν η μηχανή συνεχούς χύτευσης μέσω της ισχύος, ο κύλινδρος μέσα στα μόρια σιδήρου θα εμφανιστεί σχετικά ισχυρή λειτουργία, τότε το βαρέλι θα είναι ζεστό, έτσι σε σύγκριση με τον παραδοσιακό τρόπο αυτή η μέθοδος είναι περισσότερη δύναμη, η αποδοτικότητα είναι επίσης υψηλότερη και από την παραδοσιακή αντίσταση να μεταβείτε στην τρέχουσα ηλεκτρομαγνητική θέρμανση μπορεί επίσης να εξοικονομήσει περίπου 30 τοις εκατό της ενέργειας.
Πόσο εύκολος έλεγχος της ταχύτητας του συστήματος συνεχούς χύτευσης μηχανής Castter είναι μια πολύ μεγάλη ζήτηση για τον έλεγχο ταχύτητας, ένας κατασκευαστής μηχανικών εργαλείων εξοπλισμού, το σύστημα ελέγχου μπορεί να παρέχει μια πολύ ακριβή και λιπαντική ταχύτητα γραμμής. Το σύστημα χρησιμοποιεί τέσσερις μηχανισμούς ελέγχου σερβοκινητήρα, πλήρως ικανοποιημένους με τα δεδομένα μεταξύ της αλληλεπίδρασης σε πραγματικό χρόνο μεταξύ κάθε ομάδας του άξονα της ανταλλαγής δεδομένων σε πραγματικό χρόνο μεταξύ της μηχανής ευθυγράμμισης σερβομηχανισμών. Προκειμένου να διασφαλιστεί ότι η τοπική πλευρά της πλευρικής γραμμής τροχιάς σύμφωνα με τον αλγόριθμο, μηχανή συνεχούς χύτευσης, η ζήτηση για τη γραμμή του σύρματος μπορεί να υπολογιστεί γρήγορα από τον ίδιο τον κινητήρα, δεδομένου ότι η κινητήρια γραμμή του κινητήρα, εξαλείφοντας σε μεγάλο βαθμό την παραδοσιακή κασέτα σύστημα καθοδήγησης για να καθορίσει την κατεύθυνση της γραμμής, και στη συνέχεια, επειδή η καθυστέρηση χρόνου που αποστέλλονται στη μονάδα, για να εξασφαλιστεί ότι η γραμμή γραμμή για να ελαχιστοποιήσει την καθυστέρηση μέσω του ελεγκτή.