Σπίτι > Ειδήσεις > Περιεχόμενο
Λεπτομέρειες για την προετοιμασία της η σφυρήλατων πρέπει να σημειωθεί
Jul 18, 2017Λεπτομέρειες για την προετοιμασία της η σφυρήλατων πρέπει να σημειωθεί

Σε γενικές γραμμές, διαφορετικές μέθοδοι σφυρήλατων έχουν διαφορετική επεξεργασία, με το μακρύτερο ζεστό πεθαίνουν σφυρήλατα διαδικασία. Τι θα πρέπει να παρατηρήσει κατά την επιλογή των υλικών για σφυρήλατων; Ας δούμε! Το υλικό είναι κυρίως ανθρακούχο χάλυβα και κράμα χάλυβα, ακολουθούμενη από αλουμίνιο, μαγνήσιο, χαλκός, τιτάνιο και τα κράματά του.

Πρώτα, τι πρέπει να γνωρίζουμε είναι ότι η πρώτη ύλη έχει μπαρ, σε ράβδους, μεταλλική σκόνη και υγρό μέταλλο. Η παραμόρφωση της περιοχής διατομής στο μέταλλο ονομάζεται η αναλογία σφυρήλατων. Η σωστή επιλογή των σφυρήλατων αναλογία, λογικές θέρμανση χρόνο θερμοκρασία και θερμική μόνωση, λογική σφυρήλατων θερμοκρασία και τελική θερμοκρασία σφυρήλατων, λογικές παραμόρφωση, το ποσοστό παραμόρφωσης θα τη βελτίωση της ποιότητας του προϊόντος και θα μειώσει την κόστος.

Για γενικές μικρών και μέσων σφυρ, κύκλος ή τετράγωνο γραμμή είναι κενό. Μπαρ οργάνωση και μηχανικές ιδιότητες, καλή, ακριβές σχήμα και μέγεθος των σωματιδίων στολή, ποιότητα επιφάνειας καλό, εύκολο να οργανώσουν μαζική παραγωγή. Όσο η θέρμανση συνθήκες θερμοκρασίας και παραμόρφωση ελέγχονται σωστά, τις εξαιρετικές ιδιότητες των σφυρήλατων μπορεί να σφυρηλατηθεί χωρίς μεγάλη σφυρήλατων παραμόρφωση.

Για την ταχεία ανάπτυξη της ανάπτυξής του, η άμεση κίνηση υδραυλική πεθαίνουν σφυρήλατα πατήστε αντί του παλαιού συμπιεστή σφυρήλατων δωρεάν είναι το πρόβλημα που μας μέλλον μεγάλων σφυρήλατων βιομηχανία πρέπει να λύσει. Προκειμένου να βελτιώσει την απόδοση των σφυρήλατων του, πρέπει να εισαγάγει ή να συνδυάζουν με ξένο κοινό σχεδιασμό να επιταχύνει τη λειτουργία του το υδραυλικό έλεγχο και το λειτουργικό σύστημα του εσωτερικού ελεύθερου τύπου υδραυλικών σφυρήλατων. Πρέπει να επιταχυνθεί η ανάπτυξη των σφυρήλατων γραμμή παραγωγής εξοπλισμού: το σφυρήλατων δεν είναι μια απομονωμένη διεργασία, προκειμένου να βελτιωθεί η αποτελεσματικότητα της παραγωγής, μείωση του κόστους, προσπάθειες για την ανάπτυξη σφυρήλατων βοηθητικό εξοπλισμό, όπως σφυρήλατα, σφυρήλατων αυτοματισμού σύστημα, ρομπότ και ταχέως μεταβαλλόμενο μούχλα εξοπλισμό φόρτωσης του συστήματος, κλπ.

Την ίδια στιγμή, θέλουμε επίσης να μάθουμε το σφυρήλατων μη καταστροφική δοκιμή τεχνολογία, αυτόματη ταχείας δοκιμής πολυσημειακό σύστημα ελέγχου συστήματος ανάπτυξη διαδικασίας και της τεχνολογικής ανάπτυξης. Εξοπλισμός θέρμανσης επαγωγής μέσης συχνότητας: Εξοπλισμός έχουν ανάγκη μεγάλης δύναμης, σταθερή και αξιόπιστη απόδοση, υψηλή αντοχή, ενδιάμεση συχνότητα επαγωγής θερμότητας πηγή κεφαλίδα για ενδιάμεση συχνότητα ελέγχου φούρνου και θερμοκρασίας θέρμανσης λωρίδα είναι ακριβείς και αξιόπιστες, τα δύο μέρη της ενδιάμεσης συχνότητας επαγωγής θερμότητας σε προστατευτική ατμόσφαιρα. Σε κάθε περίπτωση, τον εγχώριο εξοπλισμό σφυρήλατων πρέπει να επεκτείνει περαιτέρω την ποικιλία, την κατηγορία, ιδιαίτερα τον αποτελεσματικό αυτόματο εξοπλισμό σφυρήλατων. Πρέπει να συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας να αναπτύξουν αυτόνομα και μέσω της εισαγωγής της κοινοπραξίες, παραγωγή, και η βασική υλοποίηση του εκσυγχρονισμού και εθνικοποίηση των σφυρήλατων εξοπλισμού στην Κίνα από 10 έως 20 ετών.

Τρύπες βύσμα συμβατικά που χρησιμοποιούνται συνήθως για την προσθήκη χαλκού, άνθρακα μπλοκ και πλάκες σιδήρου. Μια σχετικά εφικτό μέθοδο για τη ρηχή μάζα από την τρύπα, αλλά αν το κενό είναι πολύ μεγάλο ή χρησιμοποιείται το πρόσφυμα μιας τρύπας βαρύ πιάτο, χρησιμοποιείται η κατάσταση αυτής της μεθόδου. Η συγκόλληση είναι δύσκολο.

Συγκόλλησης ποιότητα δεν είναι εγγυημένη. Είναι δύσκολο να πληρούν τις τεχνικές απαιτήσεις της τρύπας βύσμα συγκόλλησης. Άξονες Ολόπασοι Οπή ανάρτησης. Τα μειονεκτήματα αυτής της μεθόδου: το πάχος της υποδοχής, η στενότητα του χώρου των ισχυρών μαγνητικών πεδίων της συγκόλλησης, και την επιφανειακή τάση. Η επιρροή της βαρύτητας είναι δύσκολο να διαχωριστεί η σκωρία από την επιφάνεια του λιωμένου μετάλλου. Σκωρία δεν είναι εύκολο να καθαρίσει. Η σκωρία, οπή εξαερισμού, το κατώτατο σημείο που σχηματίζεται καλή σύντηξη και ατελή σύντηξη και άλλα επιβλαβή ελαττώματα. Αν και υπάρχουν αναπόφευκτες ελαττώματα της διαδικασίας συγκόλλησης παραδοσιακά τρύπα βύσμα, δεν υπάρχει καμία άλλη εφικτός τρόπος για να επιλέξετε σύμφωνα με τις υπάρχουσες συνθήκες παραγωγής. Παραδοσιακά βύσμα μέθοδο συγκόλλησης και βελτιστοποίησης πρέπει να βελτιωθούν.