Σπίτι > Ειδήσεις > Περιεχόμενο
Σχεδίαση μηχάνημα θορύβου πρόληψης και εξοικονόμησης μικρό κοινή λογική
Aug 09, 2017

Σχεδίαση μηχάνημα θορύβου πρόληψης και εξοικονόμησης μικρό κοινή λογική
Όταν το αντικείμενο έχει μια δόνηση όταν θα υπάρξει ένα ήχο, εάν ο ήχος επηρεάζει το υπόλοιπο και το έργο μας λέγεται από θορύβου. Στην πραγματικότητα, όταν η βιομηχανική παραγωγή ή μεταφορά, θα υπάρξει θορύβου, η οποία είναι στην πραγματικότητα ένα είδος της ρύπανσης. Όταν λειτουργούμε το σύρμα κληρωτίδα στο κατάστημα σχεδίασης, ο θόρυβος που παράγει είναι πολύ μεγάλο, έτσι ώστε η υγεία του χειριστή είναι επίσης ένα μεγάλο αντίκτυπο. Όταν το εργαλείο είναι σε κίνηση, τον θόρυβο των δοντιών θα εμφανιστεί, αυτός είναι η μεγαλύτερη πηγή θορύβου το σύρμα κληρωτίδα, συμπλεκομένων επιφάνεια ή τα εργαλεία όταν είναι στην Συνέλευση εάν υπάρχει ένα πολύ μεγάλο χάσμα, τότε είναι δυνατόν να αφήσουμε τους στη μετάδοση στιγμή υπάρχει μια πολύ θόρυβο. Θα πρέπει να ρυθμίσουμε εργαλείων του στο κενό, ώστε να διασφαλίζεται ότι η λίπανση του πηδαλίου.
Αντλώντας βαρέλι μηχανών για τις ανάγκες θέρμανσης, είναι η χρήση του δαχτυλίδι θέρμανσης για θέρμανση, αυτό τον τρόπο αρκετά δύναμη, η διαδικασία θέρμανσης είναι αυτή: πρώτα θέρμανση δαχτυλίδι ανάγκη τους πρώτη πυρετό, τότε η μεταφορά θερμότητας στο βαρέλι μηχανή σχεδίασης και, στη συνέχεια, κατά τη διαδικασία της μεταφοράς θερμότητας αναπόφευκτα θα χάσουν μέρος της θερμότητας, η σπατάλη θερμότητας είναι πραγματικά σπατάλη ενέργειας.
Επιπλέον, επειδή η εξωτερική επιφάνεια του δαχτυλιδιού θέρμανσης είναι βέβαιο ότι θα έρθουν σε επαφή με τον αέρα, τότε αυτό είναι μέρος της θερμότητας θα σπαταληθεί στον αέρα, η οποία είναι ίση με τα απόβλητα ηλεκτρικής ενέργειας, σύρμα κληρωτίδα μόνο θερμότητα σε αυτό το μέρος του το δαχτυλίδι θέρμανσης, η απώλεια σχεδόν το 40 τοις εκατό της ηλεκτρικής ενέργειας, προκειμένου να αποφύγετε αυτήν την κατάσταση, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ένα προϊόν που ονομάζεται ηλεκτρομαγνητική θερμάστρες, όσο η επιφάνεια του η κληρωτίδα τυλιγμένο σε ένα στρώμα μόνωση βαμβακιού, καθώς και ένα στρώμα από πηνίο ηλεκτρομαγνητικής θέρμανσης, ισχύς, η ηλεκτρομαγνητικό πηνίο θα εμφανιστεί Ηλεκτρομαγνητική επαγωγή, θα θερμάνει αυτόματα το βαρέλι, λόγω της παρουσίας του μόνωση βαμβακιού θερμοκρασία δεν θα φθάσει στον αέρα, η δύναμη αποθηκεύεται έτσι, σε σύγκριση με θέρμανση δαχτυλίδι, ηλεκτρομαγνητική θερμάστρες μπορούν να εξοικονομήσουν τουλάχιστον 30 τοις εκατό περισσότερο ηλεκτρισμό, πολύ Αποθήκευση και οικονομικώς αποδοτικό, θέρμανση ταχύτητα και πολύ ιδανικό, επί του παρόντος είναι ο καλύτερος συνεργάτης κληρωτίδα.
Κληρωτίδα είναι μια συχνά χρησιμοποιούμενη επεξεργασία εξοπλισμός, ο οποίος είναι ένας συνδυασμός από πολλά εξαρτήματα ακριβείας, με την τεχνική πρόοδο και την βελτίωση της λειτουργικής, επεκτείνεται επίσης συνεχώς η κληρωτίδα για το πεδίο. Προκειμένου να επιτευχθεί ένα καλό αποτέλεσμα την κατάρτιση, τη διαδικασία παραγωγής πρέπει να ελέγχουν τη σχέση της με την κενή μεταβλητή, η οποία περιέχει το συγκεκριμένο περιεχόμενο;
Αν η σχέση μεταξύ της διαδικασίας σχεδίασης και ελεγχόμενης μεταβλητής ως βάση, στη συνέχεια, η κληρωτίδα μπορεί να διαιρεθεί σε δύο είδη ελέγχου τύπου, ένα είναι το άμεσο δείκτη ελέγχου, υπάρχει ένα έμμεσο δείκτη ελέγχου. Το λεγόμενο άμεσο δείκτη ελέγχου, αναφέρεται η ελεγχόμενη μεταβλητή ίδια πρέπει να ελέγχουν τη διαδικασία δεικτών· αλλά στην πραγματικότητα λόγω διαφόρων περιορισμών μπορεί να δεν απευθείας λαμβάνεται, έτσι μόνο έμμεσο έλεγχο.
Δεν έχει σημασία ποια πλευρά, έχουν άμεσο αντίκτυπο για τη λειτουργία της η κληρωτίδα, έτσι ώστε η σημαντική σχέση μεταξύ τους είναι πέρα από κάθε αμφιβολία. Ως χρήστη μας, πρέπει επίσης να γνωρίζει αυτό και ενισχύσει την εστίασή μας σχετικά με αυτό.
Πρακτική μας λέει ότι δεν μπορεί να βελτιωθεί η κληρωτίδα αντλώντας ταχύτητα και αντλώντας δύναμη την ίδια στιγμή, στη βελτίωση της ταχύτητας του εξοπλισμού, όταν η δύναμη έλξης θα μειωθεί. Γιατί υπάρχει μια τέτοια κατάσταση; Xiao Bian για όλους να αναλύσουμε τους λόγους.
Να πω τη ρίζα των λέξεων, επειδή η ταχύτητα του την κληρωτίδα την ίδια στιγμή, οι συνθήκες λίπανσης έχουν βελτιωθεί, μειώνοντας το συντελεστή τριβής, έτσι ώστε να ξεπεράσει την εξωτερική τριβή και επιπλέον διατμητική παραμόρφωση απαιτείται δύναμη θα μειωθεί επίσης, που θα κάνουν αντλώντας δύναμη έχει επίσης μειωθεί. Στην πραγματικότητα, με αυτό τον τρόπο, ή καλή, τουλάχιστον σχεδίασης Ασφάλεια μηχανών σύστημα θα βελτιώσει πολλά.
Αλλά η κληρωτίδα σχέδιο ταχύτητα δεν μπορεί να είναι πολύ υψηλό, αλλιώς η συσκευή ξεκινά τη στιγμή που το καλώδιο είναι εύκολο να τραβηχτεί μακριά, ακόμη και αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε υψηλής ταχύτητας κληρωτίδα, θα πρέπει να επίσης δίνει την προσοχή για να ρυθμίσετε τη συσκευή ελέγχου κατάλληλη ταχύτητα και Βεβαιωθείτε ότι η λειτουργία της η σταθερή επιτάχυνση για να διασφαλιστεί ότι η λειτουργία σχεδίασης μπορεί να πραγματοποιηθεί κανονικά.