Σπίτι > Ειδήσεις > Περιεχόμενο
Σφυρήλατα προϊόντα θερμικής επεξεργασίας που βρέθηκε πώς να ασχοληθεί με την υπερθέρμανση
Nov 02, 2017

Σφυρήλατων θερμική επεξεργασία βρέθηκε ότι το πώς να ασχοληθεί με την υπερθέρμανση
Σφυρήλατων στη θεραπεία θερμότητας όταν ο φούρνος βρέθηκε υπερθέρμανση, μπορεί να διαρκέσει από της υπερθέρμανσης θερμοκρασίας την εξαφάνιση της φωτιάς θερμοκρασία (περίπου 500 ~ 550 ℃), αμέσως επαναθερμαίνονται στην απαιτούμενη θερμοκρασία ανόπτησης. Σφυρήλατων η υπερθέρμανση του φυτού σφυρήλατων, τις σωστές προδιαγραφές μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να πραγματοποιήσει μια ομαλοποίηση ή ανόπτησης να βελτιώσετε ξανά το σιτάρι. Υπερθέρμανση δεν είναι σοβαρή σφυρήλατα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί μια ομαλοποίηση? και το μεγαλύτερο σφυρήλατων μπορεί να χρησιμοποιηθεί δύο φορές ομαλοποίηση (Ac3 + 50 ~ 70 ℃). Σφυρήλατων φυτό για υπερθέρμανση σφυρήλατων πιο σοβαρή, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το δεύτερο ομαλοποίηση, το πρώτο Ac3 + 100 ~ 150 ℃? το δεύτερο Ac3 + 30 ~ 50 ℃. Για να αποφευχθεί η υπερθέρμανση είναι ιδιαίτερα σημαντική, που απαιτεί η θερμοκρασία κατάλληλη θέρμανσης και θέρμανσης και εκμετάλλευσης χρόνο, αυστηρή και σωστή εφαρμογή των προδιαγραφών θέρμανσης.
Σφυρήλατων φυτών θα πρέπει να ελέγξετε άμεσα το όργανο ελέγχου θερμοκρασίας, τη σωστή εγκατάσταση των θερμοστοιχείο, προκειμένου να αποφευχθεί η θερμοκρασία θέρμανσης είναι πολύ υψηλή. Όταν το σφυρήλατων θερμοκρασία θέρμανσης είναι υψηλή κοντά το μέταλλο αρχίζει να λιώνει τη θερμοκρασία, αυτή τη φορά όχι μόνο το σιτάρι είναι χοντρή, αλλά προκαλεί επίσης η Ωστενίτης, κόκκους ορίου σοβαρή οξείδωση και χαμηλό σημείο τήξης σύνθεση που λιώνει, καταστρέφει την αλληλοσυσχετίσεων μεταξύ των κόκκων, ώστε σφυρήλατων θραύσματα, αυτό το φαινόμενο ονομάζεται πέρα από το κάψιμο. Τα σφυρήλατα φυτών εκπέμπει σπινθήρες από χάλυβα κατά τη διάρκεια της διαδικασίας θέρμανσης και παρατηρεί ότι ο ιστός έχει βρεθεί να έχουν λιώσει ή να οξειδωθούν φαινόμενα κατά μήκος τα όρια σιταριού, όπου η δύναμη είναι εξαιρετικά χαμηλή και δεν είναι πλέον διαθέσιμο. Για τα κομμάτια καψίματος δεν μπορεί να θεραπευθεί, μπορεί μόνο να διαλυθεί.
Το έκαψαν ιστό χειροτερεύει την απόδοση σφυρήλατων και είναι επιρρεπείς σε ρωγμές. Ως εκ τούτου, δεν είναι επιτρεπτό να θερμάνει τα ελαττώματα. Ως εκ τούτου, είναι απαραίτητο να αποφευχθεί αυστηρά τα σφυρήλατα από το κάψιμο κατά τη διάρκεια της θερμικής επεξεργασίας. Σφυρήλατων υπερθέρμανση και υπερθέρμανσης που προκαλείται από την θερμοκρασία θέρμανσης είναι πολύ υψηλή, η προφύλαξη είναι να αναπτύξουμε την σωστή θέρμανση θερμοκρασία? Ελέγξτε συχνά το όργανο, ώστε να αποφευχθεί η δυσλειτουργία που προκαλείται από την υπερθέρμανση και κάψιμο.
Σφυρήλατων φυτών για την παραγωγή των μηχανικών ιδιοτήτων και επιφανειακής σκληρότητας απαιτήσεις των μεγάλων σφυρήλατων, μετά από σφυρήλατων να είναι τραχύ, και στη συνέχεια, βαφή και θερμική επεξεργασία ή επιφανειακή σκλήρυνση. Σε το σφυρήλατων εγκαταστάσεων θερμικής επεξεργασίας, λόγω της ταχείας αλλαγές στη θερμοκρασία, θα παράγει πολλή πίεση θερμοκρασία. Ως φάση μετάβασης παράγει επίσης Ιστός στρες, και την εναπομένουσα πίεση από το σφυρήλατων είναι επάλληλα, η εκτατή παραμόρφωση της σύνθετης θα παράγει διάφορες μορφές σκάσιμο και το ράγισμα εάν υπερβαίνει την αντοχή σε εφελκυσμό του υλικού και δεν υπάρχει καμία πλαστική παραμόρφωση χαλάρωση. Όπως σφυρήλατα διαμήκη, εγκάρσιος, επιφανειακά και κέντρο ρωγμές, επιφάνεια που ραγίζει και επιφάνεια αποφλοίωση. Λόγω του μεγάλου μεγέθους των μεγάλων σφυρήλατων, την κατανομή της θερμοκρασίας θέρμανσης και ψύξης δεν είναι ομοιόμορφη, η φάση μετάβασης διαδικασία είναι περίπλοκη και την εναπομένουσα πίεση είναι μεγάλη και υπάρχουν διάφορες μακροσκοπικές και μικροσκοπικές ατέλειες, κακή πλαστικότητα και χαμηλή σκληρότητα, η οποία μπορεί να επιδεινώσει ρωγμή μύησης με την επέκταση της διαδικασίας, συχνά το σχηματισμό άμεσες ή ετεροχρονισμένες πυρόλυση βλάβη, και ακόμη και σκάσει και φυσικό split, κ.λπ., με αποτέλεσμα οικονομικές απώλειες σφυρήλατων φυτό.
Σφυρήλατων η ψύξη είναι σφυρήλατα από τη τελική θερμοκρασία σφυρήλατων θερμοκρασία ψύξης. Ψύξης λειτουργία η ακατάλληλη επιλογή, μπορεί να οφείλεται στην υπερβολική πίεση ρωγμές, ο σχηματισμός του καρβιδίου του δικτυωτού και λευκές κηλίδες επηρεάζουν την ποιότητα των προϊόντων, και ακόμη και σφυρήλατων θραύσματα.
1, σπρέι ψύξης. Χρησιμοποιήστε τον ανεμιστήρα του ανέμου από το σωλήνα του νερού έξω από το νερό που ψεκάζεται στο το σφυρήλατων για την ψύξη.
2, αερόψυκτος. Τα σφυρήλατα δροσίζεται από την ανατίναξη.
3, αέρα ψύξης. Τα σφυρήλατα τοποθετούνται ομοιόμορφα στο έδαφος για να κρυώσει στον αέρα ακόμα. Προσέξτε να μην το τοποθετήσει σε υγρό έδαφος ή μεταλλική πλάκα, και μην τοποθετείτε ένα μέρος όπου σας μπορεί να αποτρέψει την τοπική ψύξη της το σφυρήλατων που προκαλούνται από ελαττώματα άνεμος.