Σπίτι > Ειδήσεις > Περιεχόμενο
Σφυρήλατων επεξεργασία ποιότητας υπηρεσίας και τα δύο χέρια πιάσει τεχνικές απαιτήσεις είναι πολύ υψηλή
Oct 11, 2017


Κατασκευαστές σφυρήλατων μετά την ανάπτυξη της ποιότητας σχετίζεται ασφαλώς, προκειμένου να βρεθεί μια καλή παραγωγή σφυρήλατων επιχειρήσεις, οι οποίες είναι ένα θεμελιώδες, καλής ποιότητας σφυρήλατων και καλό σέρβις συμπεριφορά είναι πολύ σημαντικό σφυρήλατων οι κατασκευαστές θέλουν να αναπτύξουν το δικό τους εμπορικό σήμα επίσης ανάγκη να ξεκινήσετε από εδώ και στη συνέχεια να εξελιχθεί σε μια μάρκα. Μοναδική διαχείριση σκέψης και της παραγωγικής ικανότητας είναι το θεμελιώδες για την ανάπτυξη των σφυρήλατων κατασκευαστές, σφυρήλατων οι προοπτικές ανάπτυξης των προϊόντων και ενδέχεται να αντιμετωπίσετε προβλήματα που πρέπει να είναι κατάλληλα για την επίλυση των σύγχρονων επιχειρήσεων σφυρήλατων προκειμένου να ταχεία ανάπτυξη, συχνά πολλά προβλήματα. Σφυρήλατα προϊόντα οι κατασκευαστές θα πρέπει να εξετάσει την ποιότητα του περιβάλλοντος, την ποιότητα και τα δύο χέρια, δεν μπορεί να πιάσει η γρήγορη επιτυχία. Επιχειρήσεις παραγωγής σφυρήλατων πρέπει να συνεχίσει να πρωτοτυπεί σύμφωνα με τη δική τους ανάπτυξη, προκειμένου να ανταγωνιστούν στις το έρεισμα.
Σφυρήλατων κενό επεξεργασία είναι η πρώτη διαδικασία της παραγωγή σφυρήλατων, η ποιότητα της τα κενά σφυρήλατων είναι καλή ή κακή και την παραγωγικότητα των σφυρήλατων η θα έχουν σημαντικό αντίκτυπο στην ποιότητα, απόδοση, ζωή και οικονομικά οφέλη από την σφυρήλατων. Τεχνολογία επεξεργασίας κενό σφυρήλατων, ακρίβεια εξοπλισμού και απόδοση καθορίζει την ποιότητα του κενό. Κενά σφυρήλατων επηρεάζει άμεσα την ακρίβεια της στροφής, και γυρίζοντας την ποιότητα λείανσης επίσης επηρεάζουν την άλεση ακρίβεια και αποτελεσματικότητα. Επομένως, η επιλογή των σφυρήλατων κενά για το ολόκληρο σφυρήλατων επεξεργασία παίζει έναν πολύ σημαντικό ρόλο, σφυρήλατων Πρόχειρη επιλογή αρχή, πρέπει να πληρούν τις απαιτήσεις της χρήσης της προϋπόθεσης, όσο είναι δυνατό να μειώσουν έτσι το κόστος παραγωγής, ότι τα προϊόντα για την αγοράς με την ανταγωνιστικότητα. Επόμενη είναι η αρχή της επιλογής των σφυρήλατων κενά, τα εξής:
1. η αρχή της διαδικασίας:
Σφυρήλατα προϊόντα η χρήση των απαιτήσεων του το κενό σχήμα καθορίζει τα χαρακτηριστικά του μια ποικιλία από διαφορετικές απαιτήσεις και χαρακτηριστικά σχήματος, το σχηματισμό του αντίστοιχου κενό που αποτελούν απαιτήσεις της διαδικασίας. Τις απαιτήσεις για τη χρήση του Forgingss ενσωματώνονται σε η εξωτερική ποιότητα απαιτήσεις όπως τους σχήμα, μέγεθος, μηχανουργική ακρίβεια, τραχύτητα επιφάνειας και εσωτερικό ποιοτικές απαιτήσεις όπως η χημική του σύνθεση, μεταλλική δομή, μηχανική ιδιότητες, φυσικές ιδιότητες και χημικές ιδιότητες. Για τη χρήση των διαφόρων Forgingss, πρέπει να σκεφτείτε τα χαρακτηριστικά των σφυρήλατων υλικό (όπως σφυρήλατων απόδοση, απόδοση συγκόλλησης, κ.λπ.) για να προσδιορίσετε ποια κενό που αποτελούν μέθοδο. Επιλέξτε το κενό που αποτελούν μέθοδο την ίδια στιγμή, αλλά λαμβάνει επίσης υπόψη την παρακολούθηση συστημάτων κατεργασίας. Μερικά από το συγκρότημα, δύσκολο να χρησιμοποιούν μια ενιαία αποτελούν μέθοδο σχηματισμού των ακατέργαστων, είναι αναγκαίο να εξετάσει το ενδεχόμενο συνδυάζοντας μια ποικιλία σχηματίζοντας της προγράμματα, αλλά πρέπει επίσης να εξετάσει κατά πόσον αυτοί οι συνδυασμοί θα επηρεάσει τη μηχανική επεξεργασία των κατεργασιμότητα.
2. οι αρχές της προσαρμογής:
Κατά την επιλογή των ακατέργαστων σχηματίζοντας επιλογές, αλλά θεωρώ επίσης την αρχή της προσαρμοστικότητας. Επιλέξτε δύο ανάλογα με τη δομή των σφυρήλατων σχήμα, μέγεθος και τις συνθήκες εργασίας, να προσαρμοστούν στο πρόγραμμα κενό. Για παράδειγμα, για τα τμήματα άξονων Σκάλα, όταν η διαφορά διαμέτρου βήμα δεν είναι μεγάλο, η γραμμή μπορεί να χρησιμοποιηθεί? Αν η διαφορά είναι μεγάλη, είναι σκόπιμο να χρησιμοποιήσει σφυρήλατων τραχύ. Σφυρήλατων οι συνθήκες εργασίας είναι διαφορετικές, η επιλογή του τύπου "κενό" είναι επίσης διαφορετική.
3. παραγωγή προϋποθέσεις να ληφθεί υπόψη η αρχή:
Σφυρήλατων κενό που αποτελούν το σχέδιο σύμφωνα με τις συνθήκες παραγωγής του site να επιλέξει. Συνθήκες παραγωγής στις εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν το πραγματικό επίπεδο κατασκευής, η κατάσταση του εξοπλισμού και τη δυνατότητα και την οικονομία της προβολής, αλλά την ίδια στιγμή θεωρούν τη χρήση των πιο προηγμένων μεθόδων κενό παραγωγής λόγω της ανάπτυξης της παραγωγής. Για το σκοπό αυτό, η επιλογή κενό, η εταιρεία θα πρέπει να αναλύσει τις επικρατούσες συνθήκες παραγωγής, όπως η ικανότητα και το προσωπικό τεχνικό επίπεδο εξοπλισμού, όσο το δυνατόν περισσότερο τη χρήση των υφιστάμενων συνθηκών παραγωγής να ολοκληρώσει τις εργασίες κατασκευής τραχιά. Εάν οι υπάρχουσες συνθήκες παραγωγής είναι δύσκολο να πληρούν τις απαιτήσεις, θα πρέπει να εξετάσει την αλλαγή του υλικού σφυρήλατων και (ή) κενό που αποτελούν μέθοδο, αλλά και μέσω εξωτερικής ανάθεσης ή λύση outsourcing.
4. οικονομικές αρχές:
Η αρχή της οικονομίας της είναι να κάνει το κόστος του υλικά για την κατασκευή, κατανάλωση ενέργειας, μισθούς και λοιπά έξοδα από το χαμηλότερο σφυρήλατων. Κατά την επιλογή των σφυρήλατων τύπου "κενό" και τις ειδικές κατασκευαστικές μεθόδους, θα πρέπει να πληρούν τις απαιτήσεις της χρήσης των μερών υπό την προϋπόθεση της μια σειρά από προγράμματα προεπιλογής για σύγκριση οικονομικής, από τη γενική επιλογή χαμηλού κόστους του προγράμματος. Σε γενικές γραμμές, η επιλογή των τύπων κενό και μεθόδους κατασκευής, θα πρέπει να είναι τραχύ μέγεθος, σχήμα και έτοιμων τμημάτων όσο πλησιέστερα όσο το δυνατόν, μειώνοντας έτσι το περιθώριο μεταποίησης, βελτίωση της αξιοποίησης των υλικών και να μειώσει το φόρτο εργασίας της κατεργασίας. Αλλά η πιο ακριβή το τραχύ, τόσο πιο δύσκολο στην κατασκευή, τόσο υψηλότερο το κόστος.