Σπίτι > Ειδήσεις > Περιεχόμενο
Γραφίτη πεθαίνουν βουτηγμένα σε αντιοξειδωτικά να επεκταθεί η χρήση του χρόνου
Sep 11, 2017

Γραφίτη πεθαίνουν βουτηγμένα σε αντιοξειδωτικά να επεκταθεί η χρήση του χρόνου
Γραφίτη πεθαίνουν βουτηγμένα σε αντιοξειδωτικά, στην επιφάνεια του καλουπιού να σχηματίσουν μια ταινία αντιοξειδωτικό, μπορεί αποτελεσματικά να επεκταθεί η χρήση του χρόνου. Ηλεκτρονική φρυγμένης πεθαίνουν γραφίτη, εξώθερμη συγκόλλησης γραφίτη πεθαίνουν και ούτω καθεξής μέσω τον εμποτισμό αντιοξειδωτικό, αποτελεσματικά να βελτιώσει την αντοχή στην οξείδωση.
1, ανάλογα με το μέγεθος του γραφίτη που πεθαίνουν για την προετοιμασία του μεγέθους της δεξαμενής βύθισης. Βυθίζοντας δεξαμενή μπορεί να γίνει σύμφωνα με τις πραγματικές συνθήκες με μια ποικιλία υλικών, αλλά πρέπει να έχουν αντι-οξέος στη διάβρωση, καλή σφράγιση, δεν μπορεί να είναι υγρό διήθησης, με ορισμένες σκληρότητα, αντοχή και καλό υλικό.
2, ανάλογα με το μέγεθος της δεξαμενής πρέπει να είναι βουτηγμένα στο μέγεθος του το γραφίτη που πεθαίνουν, βυθισμένο σε ένα ορισμένο ποσό του γραφίτη πεθαίνουν στο υγρό βύθιση αντι-οξείδωση, το γενικό βυθίζοντας υγρό για να καλύψει το γραφίτη πεθαίνουν περίπου 10CM.
3, σε θερμοκρασία δωματίου, ατμοσφαιρική πίεση σύμφωνα με την ηλεκτρονική συμπυκνωμένοι γραφίτη πεθαίνουν σε το γραφίτη πεθαίνουν από αναφλέξιμη ουσία εμποτισμού μουλιάσει για μισή ώρα ή έτσι. Εάν πρέπει να βελτιωθεί η αντιοξειδωτική δράση, μπορείτε να κάνετε με τη μέθοδο εμποτισμού κενό περισσότερο να κάνουν γραφίτη πεθαίνουν από αναφλέξιμη ουσία εμποτισμού διεισδύουν στους πόρους γραφίτη πεθαίνουν. Εμποτισμού κενό απαιτεί μια συσκευή κενού εμποτισμού.
4, τα εμποτισμένα ηλεκτρονικών φρυγμένης γραφίτη πεθαίνουν, εξώθερμη συγκόλλησης γραφίτη πεθαίνουν σε μια καλή θέση για να αεριστεί το φυσικό ξηρό 2-3 ημέρες ή έτσι μπορεί να χρησιμοποιηθεί.
5, αν θα πρέπει να ασχοληθεί με την ποσότητα του γραφίτη που πεθαίνουν είναι σχετικά μικρό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το βούρτσισμα μέθοδο, έτσι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε την υποδοχή, δεν χρειάζεται να χύσει πολλές εμβάπτιση υγρό. Πρέπει μόνο να γραφίτη ρότορα αντιοξειδωτικό στην επιφάνεια ρότορα γραφίτη ομοιόμορφα βούρτσισμα 2 έως 3 φορές, δώστε προσοχή στη βούρτσα όταν το αργό όσο το δυνατόν, έτσι ώστε η διείσδυση του υγρού σε περισσότερο πλήρως ο γραφίτης πεθαίνουν τους πόρους.
Γραφίτη πεθαίνουν διαδικασία επεξεργασίας, αν η θερμική επεξεργασία σωστά, θα παράγει μια ποικιλία από ελαττώματα, με αποτέλεσμα την κακή απόδοση του γραφίτη πεθαίνουν, μειώνεται η ζωή. Τώρα, μπορούμε να ακολουθήσουμε τους κατασκευαστές γραφίτη πεθαίνουν για να δείτε, γραφίτη πεθαίνουν θερμική επεξεργασία αποτρέψει ατέλειες στα μέτρα.
1. γραφίτης πεθαίνουν επιφάνεια με μαλακά σημεία
Γραφίτη πεθαίνουν θερμική επεξεργασία μετά από την επιφάνεια του ένα μαλακό σημείο, θα επηρεάσει την αντίσταση στη φθορά από γραφίτη πεθαίνουν, πεθαίνουν γραφίτη να μειώσει τη διάρκεια ζωής.
Προφυλάξεις: Die γραφίτη (1) θερμική επεξεργασία πρέπει να αφαιρεθεί πριν το οξείδιο, σκουριά, αποσβενύει στην κατάλληλη προστασία του γραφίτη πεθαίνουν επιφάνεια, θα πρέπει να προσπαθήσετε να χρησιμοποιήσετε κενού φούρνου, φούρνου αλάτι μπάνιο και θέρμανση φούρνου Προστατευτική ατμόσφαιρα. (2) γραφίτη αποσβενύει πεθαίνουν μετά από ψύξη, πρέπει να επιλέξετε την κατάλληλη ψύξη μεσοπρόθεσμα, η μακροχρόνια χρήση του ψυκτικού μέσου να φιλτραριστεί συχνά, ή να αντικαθίσταται τακτικά.
2. γραφίτης πεθαίνουν θερμική επεξεργασία πριν από την κακή οργάνωση
Γραφίτη πεθαίνουν τελική οργάνωση spheroidized είναι άνιση, η μπάλα δεν είναι τέλεια, η οργάνωση έχει ένα δίκτυο, κορδέλα και αλυσίδα καρβιδίου, που θα κάνουν το γραφίτη πεθαίνουν μετά από τη συγκόλληση εύκολο να παράγει ρωγμές, με αποτέλεσμα να πεθάνουν γραφίτη για σκραπ.
Προφυλάξεις: Γενικά (1) θα πρέπει να βασίζεται στις συνθήκες εργασίας του γραφίτη πεθαίνουν, μαζική παραγωγή και το ίδιο το υλικό ανθεκτικότητα απόδοσης, δοκιμάστε να επιλέξετε καλή ποιότητα γραφίτη πεθαίνουν χάλυβα υλικό. (2) για να βελτιωθεί η διαδικασία σφυρηλάτησης ή τη χρήση της ομαλοποίηση θερμική επεξεργασία, για την εξάλειψη των πρώτων υλών στο δίκτυο και αλυσίδα καρβιδίου και καρβιδίου μη-ένστολος. (3) δεν μπορεί να είναι πλαστά καρβιδίου διαχωρισμού σοβαρές γραφίτη πεθαίνουν χάλυβα υψηλής άνθρακα μπορεί να είναι στερεό διάλυμα θερμικής επεξεργασίας. (4) λογική κλιβάνου, ώστε η ομοιομορφία θερμοκρασίας καλουπιού φούρνων.
3. γραφίτης πεθαίνουν μετά από τη συγκόλληση παχύ ιστό
Γραφίτη πεθαίνουν αποσβενύει αφότου η οργάνωση είναι χοντρό, θα επηρεάσει σοβαρά τις μηχανικές ιδιότητες του γραφίτη πεθαίνουν, η χρήση γραφίτη πεθαίνουν θα να είμαι σπασμένος, ένα σοβαρό αντίκτυπο στη ζωή του γραφίτη πεθαίνουν.
Προφυλάξεις: χάλυβα (1) θα πρέπει να ελέγχονται αυστηρά πριν την αποθήκευση, να αποφευχθεί η σύγχυση του χάλυβα. (2) γραφίτη πεθαίνουν σβέσης πρέπει να διενεργηθεί πριν από το δικαίωµα σφυρηλάτηση και spheroidizing ανόπτηση να εξασφαλίζουν καλή spheroidized ιστού. (3) η σωστή ανάπτυξη του γραφίτη πεθαίνουν αποσβενύει διαδικασία προδιαγραφές, αυστηρό έλεγχο της σβέσης θερμοκρασία θέρμανσης και χρόνος παραμονής. (4) γραφίτη πεθαίνουν στο θάλαμο του κλιβάνου πρέπει να θερμαίνονται με το ηλεκτρόδιο ή θερμαντικό στοιχείο να διατηρήσει την κατάλληλη απόσταση.
4. γραφίτης πεθαίνουν παράγει σβέσης ρωγμή
Γραφίτη πεθαίνουν στη αποσβενύει την, αφού η ρωγμή είναι η διαδικασία θερμικής επεξεργασίας γραφίτη πεθαίνουν από τα μεγαλύτερα ελαττώματα, θα κάνει μια καλή επεξεργασία του γραφίτη πεθαίνουν θραύσματα, έτσι ώστε η παραγωγή και η οικονομία της προκάλεσε μεγάλες απώλειες.
Προφυλάξεις: (1) αυστηρός έλεγχος από την εγγενή ποιότητα γραφίτη πεθαίνουν πρώτων υλών. (2) για να βελτιωθεί η σφυρηλάτηση και spheroidizing ανοπτώντας διαδικασία, την εξάλειψη δικτυωτού, κορδέλα, αλυσίδα καρβιδίου, να βελτιώσει την ομοιομορφία της σφαιροειδούς ιστών. (3) το σχήμα του το συγκρότημα γραφίτη πεθαίνουν πρέπει να χρησιμοποιούνται αμιάντου βύσμα σπείρωμα τρύπα, επίδεσμο επικίνδυνα τμήματα και λεπτό τοίχωμα, και η χρήση της ταξινόμησης αποσβενύει ή ισοθερμικό αποσβενύει. (4) επισκευή ή την ανακαίνιση του γραφίτη πεθαίνει ανάγκη να ανοπτηθεί ή υψηλή θερμοκρασία βαφής. (5) πρέπει να αυστηρά ελέγχουν τη σβέσης θερμοκρασία και χρόνο για να αποτρέψει το γραφίτη που πεθαίνουν υπερθέρμανσης και πέρα από το κάψιμο. (6) γραφίτη πεθαίνουν αποσβενύει πρέπει να έγκαιρη μετρίαση, κρατώντας το χρόνο για πλήρη, υψηλό κράμα συγκρότημα γραφίτη πεθαίνουν πρέπει να μετριάζεται 2 - 3 φορές.