Σπίτι > Ειδήσεις > Περιεχόμενο
Πώς θα ασχοληθεί με το σύρμα σχεδίαση μηχάνημα παραγωγής
Jul 18, 2017Πώς θα ασχοληθεί με το σύρμα κληρωτίδα στην παραγωγή

Πρέπει να γνωρίζουμε τους ακόλουθους παράγοντες:

1. το σχέδιο πεθαίνουν για την συνεχή παραγωγή θα μεγαλώσετε η διάμετρος της σχεδίασης πεθαίνουν λόγω φυσιολογικής φθοράς και σχισίματος.

2. λόγω της άστατος ρεύμα της ανόπτησης τρέχουσα στην παραγωγή, το ρεύμα είναι ξαφνικά υψηλής, και το νήμα διακόπτεται από ένα ισχυρό ρεύμα που τραβιέται ή που αλλοιώνεται κατά τη διάρκεια της ανόπτησης.

3. οφείλεται στα προβλήματα των διαφόρων ράβδοι ποιότητας. Στη διαδικασία παραγωγής, το υλικό ράβδος έχει μια ποιότητα ελάττωμα πλημμέλειας, τα οποία κάνει την ίνα να τραβεί χώρια από όλα τα είδη των απρόβλεπτη ένταση της σχεδίασης παραμόρφωσης. Αυτή η κατάσταση είναι λιγότερο πιθανό να παρουσιαστεί όταν η ράβδος είναι καλό.

Λύση: Κληρωτίδα σύμφωνα με διαφορετικές ράβδους, επιλέγονται διαφορετικά σχέδια που ταιριάζουν, που συνεχώς Ψαχούλεμα στην παραγωγή. Για παράδειγμα, στην παραγωγή μέθοδος παραγωγής ράβδων χαλκού, τραβήξτε το 2.53 mm μονόινα ανάγκη 8 σύρμα σχεδίασης πεθαίνουν και η παραγωγή η ίδια εξωτερική διάμετρος του μονόινα, αν χρησιμοποιήσετε τροχαίο πόλο, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του καλουπιού, τοποθέτηση ένα ακόμη κομμάτι της γέφυρα μοντέλο? Πριν από την παραγωγή, για την παραγωγή ράβδων χαλκού πλήρως αυτο-έλεγχος, βρέθηκαν οι κακοτεχνίες του χαλκού ράβδο στο χρόνο, σύμφωνα με την διαφορετική κατάσταση θα πρέπει να είναι έγκαιρη βρείτε φάση αντίμετρα, ή να μειώσει την ταχύτητα σχεδίασης, ή ελαττωματικό έξω αυτό παράγραφο.

Παρατηρούν συνεχώς το σχέδιο της ανόπτησης στην παραγωγή ηλεκτρική τρέχουσα είναι κανονική, κληρωτίδα, ειδικά όταν μόλις αρχίζει, με ιδιαίτερη προσοχή την ανόπτηση τρέχουσα αλλαγή, σύμφωνα με τις αλλαγές στην ταχύτητα της γραμμής, για να προσαρμόσετε το μέγεθος του το ανόπτηση τρέχουσα, έτσι κάνει ανόπτησης τρέχουσα σταδιακά αυξήθηκε με την αύξηση της ταχύτητας του σύρματος, εξασφαλίζουν την ομαλή λειτουργία του εξοπλισμού.

Πιστεύω ότι όσο στην πραγματική παραγωγή των παραπάνω σημείων, η κληρωτίδα την ποιότητα της απόδοσης χάλκινο σύρμα κληρωτίδα προϊόντα και η παραγωγή θα έχουν διαφορετικούς βαθμούς, μπορεί καλύτερα και γρηγορότερα για την επόμενη λειτουργία διαδικασία παραγωγής παρέχουν ισχυρό εγγύηση.

Μερικές φορές συμβαίνουν συχνά στο στάδιο της παραγωγής του φαινομένου της σπασμένες, εάν λόγω φθοράς και κάνουν μεγέθους μεγαλύτερη περιοχή σχεδίασης πεθαίνουν, έτσι το πρόβλημα όπως καιρό ως συνήθως προσοχή να προφυλαχθούν από ολοκληρώνει την επιθεώρηση εργασίας μπορεί να λυθεί εύκολα . Μπορεί επίσης να είναι επειδή το ρεύμα δεν είναι σταθερό, θα πρέπει να πληρώσετε προσοχή την ανόπτηση τρέχουσα είναι σταθερή, αυτή συνεχώς θα δώσει προσοχή στη διαδικασία της παραγωγής, ειδικά για την πρώτη εκκίνηση, να δίνετε ιδιαίτερη προσοχή στην αλλαγή της τρέχουσας , σύμφωνα με τη γραμμή για να ρυθμίσετε το τρέχον μέγεθος της επιστροφής του η ταχύτητα των αλλαγών. Ο τελευταίος όρος είναι σπάνια στη διαδικασία παραγωγής, η οποία είναι σχεδόν nonoccurrence, η οποία είναι η ποιότητα του υλικού ράβδο. Όσο χρονικό διάστημα είναι κλειστή σωστά κατά την αγορά, αυτό το ζήτημα δεν θα είναι ένα πρόβλημα.

Τροχαλία κληρωτίδα στη διαδικασία σχεδίασης, σύρμα από χάλυβα και τύμπανο τύμπανο circumferential κατεύθυνση κατά μήκος του τυμπάνου circumferential κατεύθυνση εκεί είναι καμία σχετική συρόμενη επιφάνεια, την επιφάνεια θα παράγουν φθορά, αλλά φορούν είναι σχετικά μικρό, ακόμη και αν στη διαδικασία να καταρτίσει ένα τύμπανο προσωρινής στάθμευσης, ακολουθούμενο από το καρούλι δεν επηρεάζει, ακόμα ανάλογα με την ποσότητα του προϊόντος γραμμή του εαυτού μας λειτουργεί ως συνήθως, έτσι ανήκει σε ένα είδος integrable γραμμή αντιολισθητική ξηρό τύπο συνεχής σύρμα κληρωτίδα. Έχει τα πλεονεκτήματα από την απλή δομή, εύκολη λειτουργία και συντήρηση, χαμηλή πλεονεκτήματα κόστους παραγωγής, έχει αποδειχθεί ότι είναι σύρμα ψύξης, έτσι το συντελεστή σε ορισμένες καλώδιο χάλυβα γραμμή προϊόντος γύρω από κύλινδρο για να μείνετε πολύ καιρό. Αλλά πάρα πολύ από ένα τροχό γραμμή θα προσθέσει σύρμα κάμψης συχνότητα, και εύκολο να γίνουν στο τύμπανο του προϊόντος, στη διαδικασία σχεδίασης μπορεί να παράγει αντίστροφη κατά μήκος του άξονα, επηρεάζει την ποιότητα του σύρματος, έτσι είναι κατάλληλο για την κατάρτιση των μεσαίων και μικρών προδιαγραφή μόνο , ποιότητα και δύναμη δεν είναι υψηλής σύρμα και άλλο μεταλλικό σύρμα.