Σπίτι > Ειδήσεις > Περιεχόμενο
Πώς να αντικατοπτρίσετε τα πλεονεκτήματα των κομματιών που χρησιμοποιούνται;
Sep 20, 2017

Πώς να αντικατοπτρίσετε τα πλεονεκτήματα των κομματιών που χρησιμοποιούνται;
Σφυρήλατα είναι η πίεση του μετάλλου, μέσω της πλαστικής παραμόρφωσης του σχήματος των απαιτήσεων ή της κατάλληλης δύναμης συμπίεσης, του τυπικού σχήματος της δύναμης χρησιμοποιώντας ένα σφυρί ή πίεση. Χτισμένο μια λεπτή δομή κόκκων, τη διαδικασία χύτευσης, τη βελτίωση των φυσικών ιδιοτήτων του μετάλλου. Στην πραγματική χρήση του εξαρτήματος, ο σωστός σχεδιασμός μπορεί να κάνει τη ροή των κόκκων προς την κατεύθυνση της κύριας τάσης.
Η επιθεώρηση ποιότητας των κομματιών περιλαμβάνει την ποιότητα εμφάνισης και την εγγενή επιθεώρηση ποιότητας. Ο έλεγχος ποιότητας εμφάνισης αναφέρεται κυρίως στο γεωμετρικό μέγεθος, το σχήμα, την επιφάνεια των εξαρτημάτων σφυρήλατων, όπως η επιθεώρηση του έργου. εσωτερική επιθεώρηση της ποιότητας αναφέρεται κυρίως στη χημική σύνθεση, μακροσκοπική, μικροδομή και μηχανικές ιδιότητες του σκοπού της επιθεώρησης Κομμένα τμήματα.
Τα σφυρήλατα απαιτούν κάθε κομμάτι να είναι συνεπές, χωρίς πορώδες, υπερβολικό χώρο, εγκλείσματα ή άλλα ελαττώματα. Παράγεται με τη μέθοδο αυτού του στοιχείου, πέραν του ότι έχει υψηλή αναλογία αντοχής προς βάρος. Το μήκος των Σφυρηλάτων έχει το πλεονέκτημα μιας πτυσσόμενης, αναδιπλούμενης διατομής. το μήκος της αναδιπλούμενης, φουσκωτής διατομής. μπορεί να αλλάξει για να αλλάξει το μήκος του τμήματος.
Τα υλικά σφυρηλάτησης είναι επιπρόσθετα των συνήθων υλικών, όπως ο χάλυβας άνθρακα και ο κραματοποιημένος χάλυβας, ακολουθούμενο από αλουμίνιο, μαγνήσιο, χαλκό, τιτάνιο και τα κράματά του, κράματα με βάση τη σίδηρο υψηλής θερμοκρασίας, σούπερ κραμάτων με βάση το νικέλιο, το σίδηρο με βάση το κοβάλτιο κράμα παραμόρφωση είναι σφυρηλατημένο Ή τελειώνει το δρόμο, μόνο λόγω της πλαστικής ζώνης κράμα είναι σχετικά στενή, έτσι ώστε η δυσκολία των σφυρηλάτων θα είναι σχετικά μεγάλα, διαφορετικά υλικά, Σφυρηλάτηση θερμοκρασία θερμοκρασίας θέρμανσης, και να ολοκληρώσει τη θερμοκρασία Σφυρήλατα έχει αυστηρές απαιτήσεις.
Τα σφυρήλατα πρέπει να είναι συνεπή με κάθε κομμάτι, χωρίς πορώδες, εγκλείσματα ή άλλα ελαττώματα. Αυτή η μέθοδος παράγει εξαρτήματα με υψηλή αναλογία αντοχής προς βάρος. Αυτά τα στοιχεία χρησιμοποιούνται συνήθως στις δομές των αεροσκαφών.
Η ψύξη των Σφυρήλατων σημαίνει ότι ψύχεται από την τελική θερμοκρασία του Σφυρηλάτηση σε θερμοκρασία δωματίου. Λειτουργία ψύξης ακατάλληλη επιλογή, μπορεί να οφείλεται σε υπερβολικές ρωγμές πίεσης, ο σχηματισμός του δικτυωτού καρβιδίου και των λευκών κηλίδων επηρεάζουν την ποιότητα των προϊόντων, και ακόμη και να καταργηθούν.
Ανοξείδωτο χάλυβα Σφυρήλατα πολλά προβλήματα ποιότητας, όπως οι ρωγμές στη μηχανική επεξεργασία, η περιεκτικότητα σε άνθρακα είναι πολύ υψηλή, μπροστά έχουν έχουν, και τώρα μιλάμε για το ανοξείδωτο χάλυβα Σφυρήλατα σε σφυρήλατα μετά την ολοκλήρωση της ποιότητας της διαδικασίας ανάλυσης .
Στην πραγματική εργασία, για να προσδιορίσετε αν η αποτυχία ημιτελών εξαρτημάτων, τελικών εξαρτημάτων ή εξαρτημάτων από σφυρήλατα ανοξείδωτου χάλυβα δεν είναι πολύ εύκολο να το κάνετε. Σχετικά μιλώντας, τα ημιτελικά ή τελικά τμήματα της ανάλυσης αποτυχίας μπορεί να είναι ευκολότερα και για τη χρήση τεμαχίων αποτυχίας ή ανάλυσης αποτυχίας των λόγων θα πάρουν κάποιες ανατροπές και στροφές.
Τα προβλήματα ποιότητας κοπής προκύπτουν με πολλούς τρόπους. Μέσω της μακροσκοπικής και μικροσκοπικής ανάλυσης των σφυρηλάτων και μερικές φορές πραγματοποιείται η δοκιμή προσομοίωσης για να διαπιστωθεί εάν το ποιοτικό πρόβλημα προκαλείται από την ίδια τη διαδικασία της σφυρηλασίας ή άλλους παράγοντες (όπως πρώτες ύλες, θερμική επεξεργασία, επιφανειακή επεξεργασία ή δοκιμή των δικών τους λαθών , και τα λοιπα.); είναι η διαδικασία Σφυρηλάτηση δεν είναι λογικό ή ατελή η πειθαρχία της διαδικασίας δεν είναι αυστηρά σοβαρή εφαρμογή της διαδικασίας, τα οποία είναι μόνο μετά από προσεκτική μελέτη και ανάλυση μπορεί να γίνει μετά το συμπέρασμα.
Ανοξείδωτο χάλυβα Τα σφυρήλατα μπορούν να βελτιώσουν τη μικροδομή τους και τις μηχανικές τους ιδιότητες μετά την σφυρηλασία. Ο χυτευτικός ιστός μετά τη διαδικασία της σφυρηλάτησης προκαλεί θερμική παραμόρφωση εξαιτίας της παραμόρφωσης και ανακρυστάλλωσης ανοξείδωτου χάλυβα, των αρχικών χονδροειδών δενδριτών και των κιονοειδών κόκκων σε λεπτόκοκκο μέγεθος, ομοιόμορφο μέγεθος της ισοδύναμης οργάνωσης ανακρυστάλλωσης, έτσι ώστε ο αρχικός διαχωρισμός ράβδων, Loose, πορώδες, σκωρία και άλλη συμπύκνωση και συγκόλληση, η οργάνωση γίνεται πιο στενή, για να βελτιώσει την πλαστικότητα και τις μηχανικές ιδιότητες του μετάλλου.