Σπίτι > Ειδήσεις > Περιεχόμενο
Ακριβείας απαίτηση κληρωτίδα στην βιομηχανία μηχανημάτων
Jul 07, 2017

Ακριβείας απαίτηση κληρωτίδα στην βιομηχανία μηχανημάτων

Χαλύβδινων συρμάτων, για ολόκληρη σύνδεσμος σύρμα κληρωτίδα, την ακρίβεια του ελέγχου απαίτηση δεν είναι πάρα πολύ υψηλή, οι περισσότεροι από το σύρμα κληρωτίδα, τις πράξεις σίτισης οδηγούνται από τη συχνότητα του κινητήρα, αλλά υπάρχουν επίσης μέρος του το διπλό έλεγχο μετατροπής συχνότητας σύρματος σχέδιο μηχανών και ακόμα και απευθείας μέσω της σχεδίασης σύνδεσμο νήμα ένταση σχέδιο αποστέλλονται σε σύρμα κληρωτίδα, δωρεάν pay-off. Σχέδιο είναι το πιο σημαντικό μέρος της μηχανής. Διαφορετικά είδη υλικών μετάλλων, διαφορετικές ποικιλίες μεταξωτό και απαιτήσεις, το σχέδιο συνδέσεις είναι πολύ διαφορετικά, ο σχεδιασμός των άµεσων - τύπου σύστημα αυτόματου ελέγχου κληρωτίδα. Η ταχύτητα του σύρματος σχέδιο διαδικασία προσδιορίζει την αποδοτικότητα παραγωγής ολόκληρη τη μηχανή σχεδίασης και το πιο δύσκολο μέρος του όλου συστήματος. Στο τμήμα γραμμής, η τεχνολογία που χρησιμοποιούνται συνήθως τον έλεγχο έχει σύγχρονη ελέγχου και ελέγχου της έντασης να συνειδητοποιήσουν την εκκαθάριση των μεταλλικών προϊόντων.

Το ευθεία προς τα εμπρός σχεδίαση μηχάνημα είναι μία από τις πιο δύσκολες για τον έλεγχο στο σύρμα κληρωτίδα, επειδή είναι πολλαπλών σταδίων κινητήρα και το μεταλλικό σύρμα είναι τεντωμένο, η αποδοτικότητα της λειτουργίας είναι πολύ υψηλό. Επιτρέπουν το σύρμα να γλιστρήσει μεταξύ του καλουπιού. Την ίδια στιγμή, έχει υψηλότερες απαιτήσεις για το συγχρονισμό του μοτέρ και η γρήγορη ταχύτητα της δυναμικής απόκρισης. Ένα σύρμα κληρωτίδα χρησιμοποιείται συνήθως για να αλλάξετε τη διάμετρο ή το σχήμα του ένα σύρμα μέσα από ένα πιάτο σε ένα πιάτο, σε διάμετρο ή σχήμα. Το καλώδιο πρέπει να λιπαίνονται κατά την εισαγωγή σχεδίασης πεθαίνουν, και το καλούπι σχεδίασης έχουν ειδική ψύξη (συνήθως ψύξης με νερό ψύξης σακάκι). Η μηχανή κλεισίματος παρέχει ενέργεια.

Το συρόμενο τροχό τύπου σύρμα κληρωτίδα είναι μια μη-συρόμενες ξηρό συνεχή κληρωτίδα integrable γραμμή? Στο σχέδιο, διαδικασία, το χαλύβδινο σύρμα και το τύμπανο τύμπανο circumferential κατεύθυνση κατά μήκος του τυμπάνου circumferential κατεύθυνση εκεί είναι καμία σχετική επιφάνεια ολίσθησης, η επιφανειακή φθορά είναι σχετικά μικρό και μεσαίο κύλινδρο ένα προσωρινό χώρο στάθμευσης, ακολουθούμενο από το τύμπανο μπορεί να εξακολουθούν να βασίζονται σε γραμμή παραγωγής τους έργο για ένα χρονικό διάστημα ως συνήθως. Το μοντέλο έχει μια απλή δομή, εύκολη λειτουργία και συντήρηση, κατασκευή χαμηλού κόστους, σύρμα κληρωτίδα έχει μια συγκεκριμένη γραμμή προϊόντος είναι ένα αριθμό την ίδια στιγμή, το χαλύβδινο σύρμα στο ρολό της Jane για να μείνετε για μεγάλο χρονικό διάστημα, χρήσιμες για την καλύτερη ψύξη του χαλύβδινου σύρματος. Αλλά line roller είναι περισσότερο, όχι μόνο αύξησε τον αριθμό των σύρμα κάμψης και τύμπανο του προϊόντος, κάνουν χάλυβα σύρμα κατά τη διαδικασία της σχεδίασης κατά μήκος του άξονα παράγουν όπισθεν, πλήττονται σοβαρά η έμφυτος ποιότητα από χαλύβδινο σύρμα και ποιότητα επιφανειών.

Τα χαρακτηριστικά του το ρολό τύπου σύρμα κληρωτίδα καθορίζουν ότι το μοντέλο είναι κατάλληλο για χαλύβδινο σύρμα και άλλα σύρμα που είναι κατάλληλα για το σχέδιο, μικρό προδιαγραφές, ποιότητας και αντοχής. Διπλό ρολό σύρμα κληρωτίδα έχει αναπτυχθεί με βάση το συρόμενο τροχό τύπου σύρμα κληρωτίδα λόγω η συστροφή του καλωδίου κατά το τράβηγμα της μηχανής τροχαλία. Αυτή η μηχανή έχει τα πλεονεκτήματα της τροχαλίας κληρωτίδα, και εξαλείφει τη συστροφή φαινόμενο της διαδικασίας σχεδίασης από το χαλύβδινο σύρμα, και την επίδραση ψύξης της το χαλύβδινο σύρμα στο τύμπανο είναι καλύτερη. Το διπλό τύμπανο τύπου σύρμα κληρωτίδα είναι το ίδιο με την τροχαλία τύπου σύρμα κληρωτίδα, και το τιμόνι του μολύβδου είναι περισσότερες, ειδικά το τιμόνι ο οδηγός μεσαίο σύρμα μεταξύ άνω και κάτω τύμπανο, γεγονός που καθιστά το σύρμα που αυξάνονται στους 180 όταν περνά μέσα από αυτό. Κάμψη, δεν είναι κατάλληλο για να επιστήσει την υψηλών προδιαγραφών από υψηλή χαλύβδινο σύρμα? Η λειτουργία του μηχανήματος δεν είναι τόσο βολικό ως ολισθαίνουσες τροχό, και ροπή αδράνειας του δακτυλίου της λείανσης και σύρμα τροχό του τυμπάνου άνω και κάτω είναι πολύ μεγάλη, η οποία περιορίζει την αύξηση της σχεδίασης ταχύτητα. Το σύρμα κληρωτίδα ανήκει η μηχανή μετάβαση, η οποία έχει αναπτυχθεί από το ρολό τύπου σύρμα κληρωτίδα με το υψηλότερο επίπεδο σύρμα κληρωτίδα. Είναι κατάλληλο για σχεδίαση και μικρό μέγεθος χάλυβα σύρμα. Προκειμένου να βελτιωθεί περαιτέρω η ποιότητα των το χαλύβδινο σύρμα και την ταχύτητα του σχεδίου, είναι επίσης ένα είδος μη-συρόμενες σύρμα κληρωτίδα. Απλοποιεί τη διαδρομή που ακολούθησε μεταξύ κάθε τύμπανο χάλυβα σύρμα, σύρμα από χάλυβα στη διαδικασία σύνταξης δεν στρέψης, αξονική και μπορεί να επιτύχει την έγκριση ενός dc ταχύτητα κινητήρα, stepless κανονισμού, ευρύ φάσμα διευρύνεται το πεδίο εφαρμογής της επιλογής της επιμήκυνσης μεταξύ τύμπανο, σχέδιο λειτουργία για το πιο λογικό τρέχει συνθήκες εργασίας. Και ο βρόχος δημιουργεί ένα έλξης ή αντίστροφης έλξης για κάθε κύλινδρο κατά τη διαδικασία της σχεδίασης. Σε βρόχο ένταση και looping πίσω τραβήξτε σχεδίασης, μπορεί να κάνει το σχέδιο δύναμης μειώνεται και επεκτείνει τη διάρκεια ζωής του σχεδίου πεθαίνουν και να μειώσουν το κινητικής ενέργειας κατανάλωση μπορεί βρόχου τύπου σύρμα κληρωτίδα είναι ένα είδος ελέγχου Αυτόματη ταχύτητα από συνεχή σύρμα Κληρωτίδα, στη θεωρία, με το χαλύβδινο σύρμα από την σχέση συμπίεσης όρια και μηχανή μπορεί να αναγκάσει παραμέτρους της λιγότερο από, όσο και η συνολική διαδικασία η αναλογία συμπίεσης είναι μεγαλύτερη από ή ίση με την μηχανή συνολική συμπίεση αναλογία, ένα είδος τεχνολογίας για οποιαδήποτε τοποθέτηση μηχανήματος μούχλα μπορεί να ρυθμίζει αυτόματα την πλήρη διαδικασία σχεδίασης. Αυτό είναι ένα είδος των προηγμένων σύρμα κληρωτίδα, που είναι κατάλληλη για το υψηλής αντοχής καλωδίων και καλώδιο κραμάτων του μικρού και μεσαίου μεγέθους.