Σπίτι > Ειδήσεις > Περιεχόμενο
Σας διδάξει πώς να γίνει διάκριση μεταξύ Λαμαρίνα θερμής έλασης και ψυχρής έλασης πλάκα χάλυβα
Jan 07, 2017

Πρώτον, τα διαφοροποιημένα από άνθρακα

Άνθρακα θερμής έλασης χάλυβα πιάτο μπορεί να είναι ελαφρώς υψηλότερη από ό, τι το ψυχρής έλασης πλάκα χάλυβα. Στο στοιχείο πυκνότητας με αδιέξοδο είναι απίθανο να είναι το ίδιο. Αλλά αν τα συστατικά ποικίλλουν, όπως ανοξείδωτο χάλυβα ή ψυχρής έλασης, της θερμής έλασης χάλυβα φύλλο πυκνότητα σε περίπου 7.9G / cm3. Επίσης εξαρτάται από τα συστατικά, θερμής έλασης χάλυβα φύλλο είναι ολκιμότητα καλύτερα χάλυβα ίση πίεση.

Δεύτερον, διαφοροποιημένο από πυκνότητα

Θερμής έλασης χάλυβα φύλλο είναι χωρισμένο σε χάλυβα χαμηλού άνθρακα, δομικού χάλυβα, χάλυβα συγκόλλησης μπουκάλι και, στη συνέχεια, σύμφωνα με το χάλυβα διαφόρων προϊόντων σιδήρου και χάλυβα για να βρείτε αυτό που χρειάζεστε, ελέγξτε την συγκεκριμένη πυκνότητα και τη σύνθεση του χάλυβα.

Θερμής έλασης χάλυβα σκληρότητα είναι χαμηλή, εύκολη επεξεργασία, καλή ολκιμότητα μπορεί. Θερμής έλασης χάλυβα σχεδόν την επιφάνεια του φύλλου (\ φινίρισμα οξείδιο), αλλά το πλαστικό είναι καλή, συνήθως για μέτρια και βαριά πλάκα, ψυχρής έλασης φύλλων, υψηλής αντοχής, υψηλή σκληρότητα, υψηλή επιφάνεια τελειώνει, είναι γενικά λεπτή, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένα σχεδιαστήριο.

Ψυχρής έλασης ψηλά με σκλήρυνση denaturalization, επεξεργασία είναι σχετικά δύσκολη, αλλά είναι δύσκολο στην παραμόρφωση, υψηλής αντοχής.

Τρίτον, μέσω της παραγωγής να διαφοροποιήσει

Λαμαρίνα θερμής έλασης και ψυχρής έλασης χάλυβα φύλλο παραγωγής είναι διαφορετική. Θερμής έλασης χάλυβα φύλλο είναι έλασης σε υψηλή θερμοκρασία, και το κρύο είναι βαθιά τηγανίζουμε σε θερμοκρασία δωματίου. Σε γενικές γραμμές, έχει καλύτερη δύναμη ψυχρής έλασης πλάκα χάλυβα, χάλυβα θερμής έλασης έχει καλύτερη ολκιμότητα, Κίνα χάλυβα spot δίκτυο από λαμαρίνα θερμής έλασης και ψυχρής έλασης χάλυβα φύλλο διαφορά τιμών. Ψυχρής έλασης πάχος είναι σχετικά μικρό, μπορεί να έχει μεγαλύτερο πάχος από το ζεστό. Ψυχρής έλασης χάλυβα φύλλο επιφανειακή ποιότητα, εμφάνιση, ακρίβεια είναι καλύτερη από θερμής έλασης πλάκα, πάχος ακριβώς τροχαίο λεπτό για περίπου 0,18 mm και τα προϊόντα της τόσο δημοφιλές. Για την αποδοχή του προϊόντος, ρωτήστε τους επαγγελματίες.

Θερμής έλασης πλάκα χάλυβα, μηχανικές ιδιότητες είναι πολύ λιγότερο κρύο, επίσης στην σφυρηλάτηση και επεξεργασίας, αλλά με καλή σκληρότητα και ολκιμότητα.

Ψυχρής έλασης χάλυβα φύλλο, ως μέρος της Ενδοτράχυνση, χαμηλή σκληρότητα, αλλά μπορεί να επιτευχθεί καλύτερη απόδοση από ό, τι χρησιμοποιείται για να τελειωθεί μέρη όπως τα ελατήρια, και διότι το σημείο απόδοσης είναι πιο κοντά η αντοχή εφελκυσμού, έτσι ώστε η χρήση του κινδύνου εκεί είναι καμία προβλεψιμότητα στη διαδικασία, επιρρεπείς σε ατυχήματα στο φορτίο υπερβαίνει το επιτρεπτό φορτίο.

Διαφορές:

(1) κρύο πιάτο επιφάνεια της ψυχρής έλασης διαδικασία κλίμακα δωρεάν, καλής ποιότητας. Θερμής έλασης χάλυβα φύλλο κλίμακα επιφάνεια πάχους ζεστό έλασης επεξεργασία, να είναι φτωχοί.

(2) θερμής έλασης χάλυβα σκληρότητα και ομαλή επιφάνεια και φτωχές, χαμηλότερες τιμές, και ψυχρή έλαση φύλλων τέντωμα του καλή και ανθεκτική, αλλά είναι πιο ακριβά.

(3) έλασης χάλυβα ψυχρής έλασης και θερμής έλασης, ανακρυστάλλωση θερμοκρασία μεταξύ των σημείων.

(4) κρύο: ψυχρής έλασης ήταν γενικά χρησιμοποιείται για την παραγωγή, η ταχύτητα κυλίσματος είναι υψηλότερο.

Λαμαρίνα θερμής εξέλασης: η θερμοκρασία της θερμοκρασίας του ζεστού έλασης και σφυρήλατα

(5) επιμετάλλωση επιφανειών θερμής έλασης πλάκα χάλυβα γίνει σκούρο καφέ, επιφάνεια δεν επιχρυσωμένο ψυχρής έλασης πλάκα είναι γκρι, επιμετάλλωση μπορεί να διαφοροποιηθεί από την ομαλή βαθμός της επιφάνειας, κρύο έλασης πλάκα ομαλότερο από θερμής έλασης πλάκα χάλυβα.