Σπίτι > Ειδήσεις > Περιεχόμενο
Τεχνικές απαιτήσεις για φούρνων Κλίβανος σε γραφίτη πεθαίνουν παραγωγής
Oct 11, 2017


Γραφίτη πεθαίνουν σφυρηλάτηση εργοστάσιο παραγωγής, το λογικό μέγεθος της το χάλυβα πλινθώματος πριν ο φούρνος πρέπει να είναι της διύλισης αριθμός φούρνων, χάλυβα, billet βάρος, μέγεθος, και ελέγξτε την ποιότητα της επιφάνειας, αφαιρέστε τα επιφανειακά ελαττώματα. Καταγράψτε τη θέση του φούρνου, κάνουν την πραγματική λειτουργία των εγγραφών παραγωγής γραφίτη πεθαίνουν.
Η θέση του το χάλυβα πλινθώματος που χρησιμοποιούνται σε το γραφίτη πεθαίνουν καθορίζεται ανάλογα με το είδος της καμίνου, το μέγεθος κάτω, ο τύπος φούρνου και το μέγεθος και το βάρος από το θερμαινόμενο τάλαντο να καθορίσει την απόσταση από τον τοίχο φούρνων, εμπρός και πίσω τοίχους και καυστήρα. Απαγορεύεται να κατευθύνουν την επιφάνεια του μετάλλου με το γραφίτη που πεθαίνουν. Γραφίτη πεθαίνει πρέπει να χρησιμοποιείται κατά τη θέρμανση του για σφυρηλάτηση. Το ύψος του Κέρατος της Αφρικής δεν πρέπει να χαμηλότερο από το ύψος του φούρνου κάτω από τον καυστήρα. Διάμετρος ή πλευρά μήκους μικρότερου των 150mm Die γραφίτη billet θέρμανσης δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει κέρατο.
Πεθαίνουν γραφίτη που χρησιμοποιείται στο θάλαμο του κλιβάνου στο φούρνο, πριν η θερμοκρασία της επιφάνειας είναι χαμηλότερη από 400 ℃ ονομάζεται κρύο ατσάλι πλινθώματα, 400-550 ℃ ονομάζεται ημι-hot πλινθώματα χάλυβα, μεγαλύτερη από 500 ℃ ονομάζεται hot πλινθώματα χάλυβα. Ζεστό και κρύο χάλυβα σε ράβδους (billet) με φούρνο, την απόσταση μεταξύ του υλικού πρέπει να είναι μεγαλύτερη από ό, τι ένα κενό διάμετρο ή μήκος πλευράς. Πρέπει να προσπαθήσετε να αποφύγετε ζεστό και κρύο ατσάλι πλινθώματα αναμιγνύεται με ένα κλίβανο.
Απαγορεύεται αυστηρά να βάλει κρύο ατσάλι πλινθώματα (billet) δίπλα κενά θερμαμένη από γραφίτη. Απαγορεύεται να θερμάνει το τάλαντο (billet) άμεσα με την πραγματική θερμοκρασία του άξονα κάτω από 0 ℃. επιθεώρηση του προσόντα καυτό χάλυβα πλινθώματος μεταφέρονται στο εργαστήριο παραγωγής γραφίτη πεθαίνουν, πρέπει να αποφύγετε ψυχρού αέρα ευθύ χτύπημα, θα πρέπει να είναι έγκαιρη φούρνων, πρέπει δεν καθυστέρηση τη στιγμή φούρνου.
Η αρχική σφυρηλάτηση θερμοκρασία το γραφίτη που πεθαίνουν είναι η μέγιστη επιτρεπτή θέρμανση θερμοκρασία της πρώτης ύλης κενό στο φούρνο θέρμανσης. Γραφίτη εργοστάσιο πεθαίνουν από τον κλίβανο για να καταργήσετε το γραφίτη πεθαίνουν κενό για σφυρηλάτηση πριν από την επεξεργασία, ανάλογα με το μέγεθος του το κενό, η μέθοδος των ακατέργαστων μεταφορών και η απόσταση μεταξύ του φούρνου και του εξοπλισμού σφυρηλάτησης, την τραχύτητα του αρκετούς βαθμούς για να Αρκετές μοίρες από την πτώση της θερμοκρασίας. Ως εκ τούτου, η πραγματική έναρξη σφυρηλάτηση της θερμοκρασίας είναι ελαφρώς χαμηλότερη, πριν από τη σφυρηλάτηση, γραφίτη πεθαίνουν εργοστάσιο πρέπει να προσπαθήσει να μειώσει την πτώση της θερμοκρασίας τραχύ.
Η αρχική σφυρηλάτηση θερμοκρασία δομικό χάλυβα κραμάτων και κράμα χάλυβες εργαλείων περιορίζεται κυρίως από θερμότητα και η υπερβολική ψύξη θερμοκρασίες. Η θερμοκρασία υπερβολική θέρμανση του χάλυβα είναι περίπου 100 με 150 ° C χαμηλότερη από το σημείο τήξης, και η superheating θερμοκρασία είναι περίπου 50 ° C χαμηλότερη από τη θερμοκρασία της υπερ-καύση. Ως εκ τούτου, η σφυρηλάτηση αρχική θερμοκρασία του χάλυβα γενικά θα πρέπει να είναι χαμηλότερα από το σημείο τήξης (ή κάτω από τη θερμοκρασία κάθετος) 200 ° C.
Η περιεκτικότητα σε άνθρακα έχει την πιο σημαντική επίδραση στην η ανώτερη θερμοκρασία του χάλυβα σφυρηλάτηση. Για άνθρακα χάλυβα γραφίτη πεθαίνουν, η σφυρηλάτηση αρχική θερμοκρασία μειώνεται με την αύξηση της περιεκτικότητας σε άνθρακα. Για το δομικό χάλυβα κραμάτων και πεθαίνουν χάλυβα κραμάτων, συνήθως η αρχική σφυρηλάτηση θερμοκρασία μειώνεται με την αύξηση της περιεκτικότητας σε άνθρακα περισσότερο.
Η αρχική δομή του κόκκου του ως-cast είναι σχετικά σταθερή και η τάση υπερθέρμανσης είναι μικρό. Επομένως, η σφυρηλάτηση θερμοκρασία το τάλαντο είναι 20 ~ 30 ℃ μεγαλύτερη εκείνης του χάλυβα και χάλυβα billet.
Η λεγόμενη υπερθέρμανση, αναφέρεται το χάλυβα πάνω από μια ορισμένη θερμοκρασία θέρμανσης, θα παράγει Ωστενίτης κόκκους ταχεία ανάπτυξη φαινόμενο. Η ευαισθησία των διαφόρων χάλυβα σε υπερθέρμανση είναι διαφορετική, μαλακό χάλυβα είναι λιγότερο ευαίσθητη με την υπερθέρμανση, και κράμα χάλυβα είναι εύκολο να υπερθερμανθεί, το θερμοευαίσθητο χάλυβα, νικέλιο-χρώμιο χάλυβα μολυβδαίνιου είναι ο πιο εξέχων.
Γραφίτη πεθαίνουν υπερθέρμανση και χημική σύνθεση, τήξη μεθόδους, σφυρηλάτηση θερμοκρασία, θερμική παραμόρφωση, σφυρηλάτηση ρυθμός ψύξης και ομοιομορφία θερμοκρασίας φούρνων και άλλους παράγοντες. Λόγω της υπερθέρμανσης θερμοκρασίας ή υπερβολικά μεγάλο χρονικό διάστημα χρόνο θέρμανσης που προκαλείται από την υπερθέρμανση, αν και η σφυρηλάτηση παραμόρφωση μπορεί να σπάσει υπερθέρμανση χονδροειδή σιτάρια, αλλά συχνά από την σφυρηλάτηση παραμόρφωση και την παραμόρφωση ομοιομορφία των περιορισμών, γραφίτη πεθαίνουν για περισσότερα σοβαρή υπερθέρμανση, σφυρηλάτηση παραμόρφωση δεν είναι εύκολο να εξαλειφθεί τελείως. Ως εκ τούτου, μια ασφαλή σφυρηλάτηση αρχική θερμοκρασία πρέπει να καθοριστεί για να αποτρέψει την υπερθέρμανση. Όσον αφορά το κάψιμο, επειδή η σφυρηλάτηση θερμοκρασία θέρμανσης είναι υψηλότερη, το σιτάρι χάλυβα είναι εξαιρετικά μεγάλες, και άτομα οξυγόνου κατά μήκος την παρείσφρυση όριο κόκκου, ο σχηματισμός των δίκτυο-όπως οξείδιο και το ευτηκτικό εύτηκτο οξείδιο, έτσι ώστε η σύνδεση ισχύος μεταξύ του Grains (Κόκκοι) πολύ εξασθενημένο ακολουθείται από θερμική παραμόρφωση είναι εύκολο να παράγουν ράγισμα.