Σπίτι > Ειδήσεις > Περιεχόμενο
Η μελλοντική σφυρήλατων βιομηχανία πρέπει να αντιμετωπίσει το ζήτημα της βασικής κερδοφορίας
Jun 30, 2017

Η μελλοντική σφυρήλατων βιομηχανία πρέπει να αντιμετωπίσει το ζήτημα της βασικής κερδοφορίας
Ταχείας ανάπτυξης με τάση ανάπτυξης του, άμεση μονάδα υδραυλική σφυρήλατων πατά αντί για την παλιά δωρεάν σφυρήλατων υδραυλικό πιεστήριο είναι μας μέλλον μεγάλους Forgingss βιομηχανία πρέπει να λύσει το πρόβλημα. Θα πρέπει μέσα από την τεχνολογική αλλαγή, την εισαγωγή ή από κοινού σχεδιασμό με ξένες χώρες να επιταχύνει εγχώρια δωρεάν σφυρήλατων υδραυλική πατήστε το υδραυλικό έλεγχο και το λειτουργικό σύστημα των σύγχρονος μετασχηματισμός επιχειρήσεων για τη βελτίωση της απόδοση του Forgingss. Πρέπει να επιταχύνει την ανάπτυξη των σφυρήλατων εξοπλισμού παραγωγής: σφυρήλατων δεν είναι μια απομονωμένη διεργασία, προκειμένου να βελτιώσει την αποδοτικότητα παραγωγής και να μειώσει το κόστος, τις προσπάθειες για ανάπτυξη σφυρήλατων βοηθητικό εξοπλισμό, όπως σφυρήλατα, σφυρήλατων συστήματα αυτοματισμού, ρομπότ και γρήγορα μεταβαλλόμενο σφυρήλατων εξοπλισμός σύστημα φόρτωσης.
Την ίδια στιγμή, θέλετε να μάθετε την ανάπτυξη μη καταστροφικές δοκιμές σφυρήλατων τεχνολογία, σύστημα αυτόματης και ταχεία δοκιμή πολλαπλών σημείων, διαδικασία ανάπτυξης συστήματος ελέγχου και τεχνολογίας. Εξοπλισμός θέρμανσης επαγωγής μέσης συχνότητας: Εξοπλισμός χρειάζεται δύναμη, σταθερή και αξιόπιστη απόδοση, μέσης συχνότητας επαγωγής θερμότητας πηγή ανατρέποντας μηχανή υψηλής αντοχής για φούρνο μέσης συχνότητας και λωρίδα ελέγχου θερμοκρασίας θέρμανσης είναι ακριβείς και αξιόπιστη, δύο τμήματα της μέσης συχνότητας επαγωγής θέρμανση με προστατευτική ατμόσφαιρα η σε κάθε περίπτωση, οικιακού εξοπλισμού σφυρήλατων πρέπει να επεκτείνει περαιτέρω την ποικιλία, την κατηγορία, ιδιαίτερα αποτελεσματικό αυτόματο εξοπλισμό σφυρήλατων. Θα πρέπει να συνεχίσει να εργάζεται ανεξάρτητα και να αναπτύξουν, και μέσω της εισαγωγής των κοινοπραξιών, συμπαραγωγή, σε 10 χρόνια να 20 χρόνια σφυρήλατων εξοπλισμού στον εκσυγχρονισμό και την εθνικοποίηση των η βασική υλοποίηση της Κίνας.
Σφυρήλατων βιομηχανία να επιταχύνει την προσαρμογή δομή προϊόντος, τα τελευταία χρόνια μεγάλες, ακριβείας, σύνθετο, μακρά ζωή Forgingss σφυρήλατα, υψηλού τεχνικού περιεχομένου, μέσω της ανάπτυξης της ταχύτητας είναι υψηλότερη από τη συνολική ανάπτυξη της βιομηχανίας, περίπου το 35% των το συνολικό σφυρήλατων. Από το 35,7%, 2007 σφυρήλατων αύξηση των εξαγωγών, περαιτέρω μείωση του ελλείμματος, εισαγωγής και εξαγωγής σφυρήλατων δομή τείνει να είναι λογική, εισαγωγή εναλλακτικών εξαγωγικών εγχώρια Forgingss Forgingss έχουν πολύ μικρή.
Από τη δομή της βιομηχανίας, η ταχεία ανάπτυξη των ιδιωτικών επιχειρήσεων, η δύναμη των κρατικών επιχειρήσεων για να ενισχύσουν την επαγγελματική σφυρήλατων προσανατολισμένη στην αγορά ο αριθμός των κατασκευαστών και να βελτιώσει γρήγορα βιομηχανία σφυρήλατων σφυρήλατων σφυρήλατων ανάπτυξη βιομηχανίας, βιομηχανία παραγωγής σφυρήλατων χαρακτηριστικά λιγότερο ανεπτυγμένες περιοχές, όπως οι περιφέρειες Κεντρικής και Δυτικής σημειώσει μεγαλύτερη πρόοδο.
Multi-επίπεδο προοδευτικά πεθαίνουν σφυρήλατα επιχειρήσεις έχουν κατέληξε σε μια σειρά ακριβείας 2 microns, η υπολογιζόμενη διάρκεια ζωής έως 300 εκατομμύρια φορές, 2500 φορές / min υψηλής ταχύτητας διάτρηση για την παροχή πολλαπλών σταδίων στο καλούπι είναι μια ατομική επιχείρηση, η ακρίβεια μπορεί να φτάσει 1 micron. 43-ιντσών μεγάλη οθόνη έγχρωμη τηλεόραση, έχει τη δυνατότητα να παράγουν 65-ιντσών οθόνη τύπου τηλεόραση πλαστική περίπτωση σφυρήλατων 10 kg μεγάλης χωρητικότητας πλυντήριο πλήρες σετ πλαστικών Forgingss καθώς και προφυλακτήρες αυτοκινήτων, πίνακες εργαλείων και άλλες μεγάλες πλαστικές Forgingss στο σύνολό της.
Πλαστικό ακριβείας σφυρήλατων έχει τη δυνατότητα να παράγουν φωτογραφικές μηχανές και πλαστικό κινητό τηλέφωνο Forgingss, πολυ-κοιλότητα μικρό μέτρο ελαστικότητας gear σφυρήλατων ακρίβεια και 5 micron 7800 κοιλότητα πακέτο σφυρήλατων die χύτευσης Forgingss έχουν τη δυνατότητα να παράγουν μεγάλη ακρίβεια κυλιόμενες σκάλες συνολικά πεντάλ πεθαίνουν χύτευσης και της σφυρηλάτησης, πίσω άξονα πηδαλίου κουτί αυτοκίνητο κινητήρα κέλυφος χυσιμο Forgingss και ούτω καθεξής