Σπίτι > Ειδήσεις > Περιεχόμενο
Η μέθοδος θέρμανσης της ψυχρής σύνθλιψης Pilger έχει εισαχθεί στο λεπτομέρεια
Aug 18, 2017

Η μέθοδος θέρμανσης της ψυχρής σύνθλιψης Pilger έχει εισαχθεί στο λεπτομέρεια
Κρύο Pilger Μύλος για γενική πλαστικά κρύο Pilger μύλου τραβήξτε χρυσό υψηλότερη ζήτηση. Το όλο σύστημα είναι πιο σύνθετος, εξοπλισμό ελέγχου, την ανάγκη του για αρμονία μεταξύ των διαφόρων κινητήρων. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να θερμάνει το κρύο Pilger μύλο, κάποια χρήση των σύρμα αντίσταση στη θερμότητα και κάποια χρήση των ηλεκτρομαγνητικών θέρμανσης. Όπου το σύρμα αντίσταση θέρμανσης είναι ισοδύναμο με τη χρήση της μεταφοράς θερμότητας για τη θέρμανση, είναι λόγω της θερμότητας μετά τη μεταφορά θερμότητας μέσα στο βαρέλι, στη διαδικασία αυτή μέρους της θερμότητας που θα καταναλωθεί κατά τον τρόπο, εκτός από κάποια κατανεμημένα στον αέρα , που σχηματίστηκε το χάσιμο θερμότητας, η οποία ισοδυναμεί με σπατάλη ενέργειας. Ο ρόλος της ηλεκτρομαγνητικής θερμάστρες για να Πλαστικά μηχανήματα θέρμανσης και εξοικονόμησης ενέργειας, μπορεί να αντικαταστήσει την παλαιά αντίσταση θέρμανση, κυρίως στο βαρέλι τυλίγεται σε ένα στρώμα μόνωση βαμβακιού, η οποία μπορεί να μειώσει την κατανάλωση θερμότητας, και στη συνέχεια, τυλιγμένα σε Ηλεκτρομαγνητική στρώμα μόνωση βαμβακιού A θερμαντικό πηνίο, όταν ο κρύος Μύλος Pilger μέσω της δύναμης, το βαρέλι στο εσωτερικό τα μόρια του σιδήρου θα προκύψει σχετικά ισχυρή λειτουργία, τότε το βαρέλι θα είναι καυτό, σε σύγκριση με τον παραδοσιακό τρόπο, η μέθοδος αυτή είναι περισσότερο δύναμη, αποτελεσματικότητα είναι επίσης υψηλότερη και από την παραδοσιακή αντίσταση για να μεταβείτε από την τρέχουσα ηλεκτρομαγνητική θέρμανση μπορούν επίσης να αποθηκεύσετε περίπου 30 τοις εκατό της ισχύος.
Πόσο εύκολο έλεγχο της ταχύτητας του κρύου Pilger ελαιοτριβείο μηχάνημα είναι ένα στοιχείο ελέγχου ταχύτητας της ζήτησης είναι πολύ υψηλό, ένα μηχανικό εξοπλισμό, το σύστημα ελέγχου μπορεί να παρέχει μια πολύ ακριβή και ομαλή γραμμή ταχύτητα. Το σύστημα χρησιμοποιεί τέσσερις σερβο μηχανών ελέγχου, πλήρως ικανοποιημένοι με τα δεδομένα μεταξύ την αλληλεπίδραση σε πραγματικό χρόνο μεταξύ κάθε ομάδας άξονες ανάμεσα σε πραγματικό χρόνο ανταλλαγή σερβο χάλυβα ίσιωμα μηχάνημα κοπής. Προκειμένου να διασφαλιστεί ότι η τοπική πλευρά της γραμμής πλευρά τροχιά σύμφωνα με τον αλγόριθμο, η ζήτηση για τη γραμμή του σύρματος μπορεί να υπολογιστεί γρήγορα από την ίδια μονάδα δίσκου, από γραμμή κινητήρα μονάδα δίσκου, εξαλείφοντας σε μεγάλο βαθμό το παραδοσιακό κρύο-ξεφλουδισμένα μηχάνημα σύστημα ελέγχου του την κατεύθυνση της γραμμής για να υπολογίσετε, και στη συνέχεια επειδή η χρονική καθυστέρηση αποστέλλονται στη μονάδα δίσκου, ώστε η γραμμή να ελαχιστοποιήσει την καθυστέρηση μέσω του χειριστηρίου.
Ψυχρής σύνθλιψης Pilger είναι μια συχνά χρησιμοποιούμενη επεξεργασία εξοπλισμός, ο οποίος είναι ένας συνδυασμός από πολλά στοιχεία της ακρίβειας, με την τεχνική πρόοδο και τη βελτίωση της λειτουργίας, ψυχρής σύνθλιψης Pilger για το πεδίο επεκτείνεται επίσης συνεχώς. Προκειμένου να επιτευχθεί ένα καλό αποτέλεσμα την κατάρτιση, τη διαδικασία παραγωγής πρέπει να ελέγχουν τη σχέση της με την κενή μεταβλητή, η οποία περιέχει το συγκεκριμένο περιεχόμενο;
Αν η σχέση μεταξύ της διαδικασίας σχεδίασης και ελεγχόμενης μεταβλητής ως βάση, τότε ο κρύος Μύλος Pilger μπορεί να διαιρεθεί σε δύο είδη ελέγχου τύπου, ένα είναι το άμεσο δείκτη ελέγχου, υπάρχει ένα άμεσο δείκτη ελέγχου. Το λεγόμενο άμεσο δείκτη ελέγχου, αναφέρεται η ελεγχόμενη μεταβλητή ίδια πρέπει να ελέγχουν τη διαδικασία δεικτών· αλλά στην πραγματικότητα λόγω διαφόρων περιορισμών μπορεί να δεν απευθείας λαμβάνεται, έτσι μόνο έμμεσο έλεγχο.
Δεν έχει σημασία ποια πλευρά, έχουν άμεσο αντίκτυπο στη λειτουργία του φαινομένου ψυχρής σύνθλιψης Pilger, έτσι ώστε η σημαντική σχέση μεταξύ τους είναι πέρα από κάθε αμφιβολία. Ως χρήστη μας, πρέπει επίσης να γνωρίζει αυτό και ενισχύσει την εστίασή μας σχετικά με αυτό.
Το παραδοσιακό ελαιοτριβείο κρύο Pilger θέρμανσης μεθόδου εκεί είναι μια σοβαρή απώλεια ζημιά στον οργανισμό. Η μέθοδος παραδοσιακών θέρμανσης είναι να κάψει η θέρμανση και ηλεκτρική θέρμανση μέθοδος. Οι δύο αυτές μέθοδοι στη διεργασία μετατροπής ενέργειας παράγουν απλά ανοιχτή φλόγα, υψηλή θερμοκρασία, αερίου αποβλήτων και η ρύπανση, αλλά επίσης εύκολο να προκαλέσουν πρόβλημα ασφαλή παραγωγή, υπάρχει μια κατανάλωση μεγάλης δύναμης, χαμηλής ισχύος επίπεδο ελαττώματα. Απώλεια, εάν ο άνθρακας θερμοκρασία θέρμανσης δεν είναι αρκετά υψηλή, και δεν μπορεί να εξισορροπηθεί με τρόπο θέρμανσης, απλά βίδα παραμόρφωση, πλαστικό τήξης πάχους και λεπτό ασυνεπής, το υλικό δεν είναι ομαλή, κλπ., με αποτέλεσμα την παραγωγή των εμπορευμάτων λόγω ανομοιόμορφη θέρμανση που προκαλείται από γυαλιστερό και το χρώμα αποτέλεσμα προς τα κάτω, η ποιότητα δεν είναι εγγυημένη.