Σπίτι > Ειδήσεις > Περιεχόμενο
Αυτά που σχετίζονται με την κληρωτίδα
Sep 11, 2017

Αυτά που σχετίζονται με την κληρωτίδα
Συνήθως η κληρωτίδα χρησιμοποιείται πάντα για μακροχρόνια χρήση του σχεδίου προτύπου, λόγω της εργασίας όταν το τοίχωμα του καλουπιού θα είναι πάντα ένα διαφορετικό καλώδιο από την ισχυρή διάβρωση και την τριβή, συνήθως προκαλούν κάποια φθορά, συνήθως στην είσοδο υλικό το σχηματισμό του ένα μικρό βαθούλωμα του όταν υπάρχει είναι ένα αυλάκι δαχτυλίδι πεθαίνουν καλώδιο, θα επιταχύνει τη φθορά από το πρότυπο, αν όχι έγκαιρη επισκευή, η απώλεια θα συνεχίσει να αυξάνεται, και στη συνέχεια θα αυξήσει σημαντικά τη δυσκολία της επισκευής, σοβαρά λόγια θα κάνει το δαχτυλίδι groove d eeper ρωγμές, σπάσει εντελώς σπασμένα θραύσματα.
Για να αποφύγετε αυτήν την περίπτωση, ο φορέας εκμετάλλευσης πρέπει να βασίζεται στην καθημερινή εργασία της ωραία εμπειρία, για το σύρμα κληρωτίδα εξοπλισμό, ένα σύνολο ρουτίνας συντήρηση από το τυπικό τυπικό. Κατά τη λειτουργία, μόλις το πρότυπο έχει μια μικρή φθορά, στη στίλβωση έγκαιρα, έτσι ώστε το πρότυπο μπορεί να αποκατασταθεί σε ένα σύντομο χρονικό διάστημα να το αρχικό κράτος στίλβωση και την τρύπα του μέγεθος δεν θα έχουν πολλή αλλαγή.
Για την κληρωτίδα αυτό μηχανολογικό εξοπλισμό είναι απαραίτητο να κατανοήσει και να κατανοήσουν, όχι μόνο επειδή είναι το κύριο προϊόν στην ιστοσελίδα, αλλά επίσης στη βιομηχανία κατεργασίας, είναι επίσης ένας του εξοπλισμού που χρησιμοποιούνται συχνά. Έτσι, θα υπάρχει η ανάγκη για μάθηση. Έτσι, με βάση αυτό, και το μέτωπο έχει ήδη αρχίσει, στη συνέχεια, τα ακόλουθα, ενδέχεται να επιθυμούν να συνεχίσουν να συνεχίσω, έτσι ώστε να μπορείτε επίσης να επιταχύνετε το προϊόν μάθησης ταχύτητα.
1. κληρωτίδα στην τροχαλία τύπου μηχανή σχεδίασης και κατευθείαν μέσα στο σύρμα κληρωτίδα, ποιο είδος της προσπάθειας; Καθώς και ποια απόσταση επαρχία; Επιπλέον, ο τύπος υπολογισμού κληρωτίδα, συγκεκριμένα τι;
Αυτά τα δύο προβλήματα, λόγω της, έχουν ένα συγκεκριμένο επαγγελματία, έτσι τα εξής, με το σύρμα κληρωτίδα κατασκευαστής Wuxi Cheng Ling, να δώσουμε μια συγκεκριμένη απάντηση.
Κληρωτίδα την τροχαλία τύπου κληρωτίδα και κατευθείαν μέσα στο σύρμα κληρωτίδα, σε αυτές τις δύο σύρμα κληρωτίδα, τροχαλία τύπου σύρμα κληρωτίδα είναι περισσότερη προσπάθεια, καθώς και ευθεία μέσα στο σύρμα κληρωτίδα από την επαρχία. Για τον τύπο υπολογισμού κληρωτίδα, υπάρχουν αρκετές, όπως σχέδιο σχετικά με τον υπολογισμό του τύπου, και με βάση τον τύπο με τον τύπο. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να βασίζονται στις απαιτήσεις υπολογισμού, επιλέξτε τον αντίστοιχο τύπο υπολογισμού, δεν μπορούν να χρησιμοποιούνται αδιακρίτως.
2. κληρωτίδα για μία ώρα να τραβήξει πόσες μετάξι, πώς θα πρέπει να μετράτε;
Κληρωτίδα, που μπορεί να τραβήξει μερικές ώρες του μεταξιού, που μπορεί να είναι υπολογισμένη βήματα και τις μεθόδους να προβεί σε προκαταρκτικές εκτιμήσεις. Σύμφωνα με τον κατασκευαστή του σύρμα σχεδίαση μηχάνημα Wuxi εισαγωγή, μπορεί να υπολογίσει την περιφέρεια τύμπανο πρόσφυση, και στη συνέχεια Μετρήστε το τύμπανο πρόσφυση ανά λεπτό γύρους, πάρει τη συγκεκριμένη τιμή, πολλαπλασιάστε τη με 60, μπορείτε να πάρετε το μηχάνημα κάθε ώρα ο αριθμός των στροφές, έτσι, για να υπολογίσετε το μήκος της η κληρωτίδα μηχανή σχεδίασης, λάβετε ακριβή αποτελέσματα.
Αυτά που σχετίζονται με την κληρωτίδα, την ίδια στιγμή, εμείς όλοι πρέπει να γνωρίζουν και Πιάστε σταθερά, επειδή στην πραγματικότητα λειτουργούν, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε
1. η τιμή της δεξαμενής κληρωτίδα
Νερό δεξαμενή κληρωτίδα, το επίπεδο τιμών, για τους κατασκευαστές κληρωτίδα δεξαμενή νερού Cheng Ling φαίνεται, κυρίως από το μέγεθος καλωδίων, καθώς και σχέδιο τις απαιτήσεις ρύθμισης παραμέτρων αυτών των δύο για να αποφασίσετε. Και, υπάρχουν διάφορα είδη δεξαμενή νερού κληρωτίδα, έτσι μερικές φορές, η τιμή σχετίζεται επίσης με τον τύπο του σύρμα κληρωτίδα.
2. σχέδιο του δεξαμενή νερού κληρωτίδα
Στο σχέδιο του δοχείου κληρωτίδα εν προκειμένω, η κατανόηση του νερού δεξαμενή κληρωτίδα κατασκευαστές που μπορεί να ξεκινήσει από τον ορισμό, να πραγματοποιήσει σε βάθος, έτσι ώστε να μπορείτε να έχετε μια διεξοδική και πλήρη κατανόηση.
Δεξαμενή νερού κληρωτίδα, που γενικά έχει μια σειρά από τραβήξει το κεφάλι, μέσω του συνδυασμού αυτών τραβήξει το κεφάλι να σχηματίζουν μια συνεχή παραγωγή εξοπλισμού. Επιπλέον, το κεφάλι του τραβήγματος, μπορεί να επιτευχθεί τραβήξτε βήμα προς βήμα. Το τράβηγμα ο επικεφαλής της μονάδας, είναι από τον κινητήρα ή σε κιβώτιο μετάδοσης για να ολοκληρωθεί.
Για μας, πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι, εάν υπάρχουν διαφορετικές σχέδιο ρύθμιση παραμέτρων λειτουργίας, τότε την ταχύτητα σχεδίασης κάθε κεφαλή pull είναι ασυνεπής, υπάρχουν κάποιες αντίστοιχες αλλαγές. Αλλά στο σημείο αναφοράς, είναι να κρατήσει το ίδιο, δηλαδή, για κάθε στιγμή, το υλικό μέσω του πεθαίνει από ο δεύτερος τόμος της ροής, πρέπει να παραμείνει αμετάβλητη.
Το σχέδιο από την κληρωτίδα γίνεται μέσω μια μηχανική ελικοφόρου άξονα. Επίσης, όλα τα μηχανικά άξονες οδηγούνται από τον ίδιο άξονα. Έτσι, για το συγχρονισμό και συντονισμό, θα πρέπει να τον έλεγχο είναι καλό.