Σπίτι > Ειδήσεις > Περιεχόμενο
Χρησιμοποιούνται στην κληρωτίδα την οποία η βιομηχανία
Oct 11, 2017


Η κοινή κληρωτίδα σχέδιο βιομηχανία μηχανημάτων, που περιλαμβάνουν ένα ευρύ φάσμα του εξοπλισμού, και έχει ένα νερό δεξαμενή-τύπων κληρωτίδα, ευθεία μέσα στο σύρμα κληρωτίδα, τροχαλία τύπου κληρωτίδα, ανεστραμμένη κληρωτίδα, κληρωτίδα χρησιμοποιείται κυρίως στην χάλκινο σύρμα, σύρμα από ανοξείδωτο χάλυβα και άλλα επεξεργασία υλικών μεταλλικό καλώδιο, καλώδιο μεταποιητικής βιομηχανίας είναι εξαιρετικά σημαντικός επεξεργασία εξοπλισμού. Με τη συνεχή ανάπτυξη της τεχνολογίας ελέγχου συχνότητας, μετατροπέας συχνότητας έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως στη βιομηχανία κληρωτίδα, να φέρει την ταχύτητα σχεδίασης, ένταση συσπείρωση, πολυεπίπεδη σύγχρονη ελέγχου και άλλες πτυχές της εφαρμογής του το μετατροπέα, βελτιώνοντας σε μεγάλο βαθμό το σχέδιο μηχανή του επιπέδου αυτοματοποίησης και μεταποίησης ικανότητα, μειώνοντας αποτελεσματικά την κατανάλωση ενέργειας και το κόστος συντήρησης, της μονάδας έχει αναγνωριστεί ευρέως από τη βιομηχανία.
Γραμμή: το καλώδιο της γραμμής, για τη σύνδεση ολόκληρο σύρμα κληρωτίδα, το στοιχείο ελέγχου δεν είναι πάρα πολύ υψηλή ακρίβεια απαιτήσεις, οι περισσότεροι από την κληρωτίδα, η λειτουργία της γραμμής είναι οδηγείται από τη μονάδα δίσκου για την επίτευξη της γραμμής, αλλά υπάρχουν κάποια διπλή συχνότητα ελέγχου από τον Dr awing μηχάνημα, και ακόμη και κατευθείαν το σύρμα κληρωτίδα ΚΛΩΣΤΗΣ υπεισέλθει το σύρμα κληρωτίδα, να επιτύχει την ελεύθερη μακριά γραμμή?
Σχέδιο: το σχέδιο είναι το πιο σημαντικό μέρος από την κληρωτίδα. Διάφορα μεταλλικά υλικά, διαφορετικές ποικιλίες μεταξωτό και απαιτήσεις, αντλώντας συνδέσεις είναι πολύ διαφορετικά, το άρθρο θα περιγράφονται αργότερα λεπτομερώς τη δεξαμενή νερού κληρωτίδα και κατευθείαν στην κληρωτίδα συγκεκριμένη λειτουργία διαδικασία?
Απογείωσης: η ταχύτητα της διαδικασίας σύνδεσης προσδιορίζει την όλη αποδοτικότητα παραγωγής κληρωτίδα, αλλά και το πιο δύσκολο μέρος του όλου συστήματος ελέγχου. Στο τμήμα "αφομοίωση", η τεχνολογία που χρησιμοποιούνται συνήθως τον έλεγχο έχει σύγχρονη ελέγχου και ελέγχου έντασης για να επιτευχθεί το τροχαίο των μεταλλικών προϊόντων
Κατά τη διαδικασία παραγωγής του σύρματος συχνά συχνές σπασμένα σύρμα κατάσταση προκαλείται κυρίως από τους εξής παράγοντες:
1. κληρωτίδα στην αδιάλειπτη παραγωγή θα είναι λόγω της φυσιολογικής φθοράς και δάκρυ της σχεδίασης πεθαίνουν της περιοχής διαστασιολόγηση γίνεται μεγαλύτερο.
2. οφειλόμενο για την ποιότητα των διαφόρων ράβδοι. Κατά τη διαδικασία παραγωγής, στη γραμμή εμφανίζονται ακανόνιστα ατέλειες ποιότητας, γεγονός που καθιστά το σύρμα της σχεδίασης παραμόρφωση από μια ποικιλία από απρόβλεπτες εντάσεις τραβήξει μακριά. Αυτή η κατάσταση προκύπτει όταν η ράβδος είναι καλό.
3. ως την παραγωγή την ανόπτηση τρέχουσα δεν είναι σταθερή, η τρέχουσα ξαφνικά υψηλό, το σύρμα της διαδικασίας ανόπτησης τραβηκε off ή την ξαφνική υψηλή τρέχουσα ασφάλεια.
Η λύση για την παραπάνω κατάσταση: στην παραγωγή πριν από την παραγωγή των ράβδων για να το κάνετε μια πλήρη αυτο-δοκιμής, η έγκαιρη ανίχνευση των ράβδων ποιότητας ελαττώματα, σύμφωνα με διαφορετικές καταστάσεις στο χρόνο για να βρείτε τα κατάλληλα αντίμετρα, ή να μειώσει την κληρωτίδα Αντλώντας ταχύτητα, ή αυτή την ενότητα είναι ελαττωματικό. Παραγωγή παρατηρείται συνεχώς στο σχέδιο από την τρέχουσα ανόπτηση είναι φυσιολογικό, ειδικά στην αρχή του χρόνου, με ιδιαίτερη έμφαση στη μεταβολή της ανόπτησης ρεύμα, σύμφωνα με αλλαγές στην ταχύτητα της γραμμής, για να προσαρμόσετε το μέγεθος της την ανόπτηση ρεύμα, έτσι ώστε η ανόπτηση τρέχουσα σιγά-σιγά με τη γραμμή ταχύτητα αυξηθεί και θα αυξηθεί, για την εξασφάλιση της ομαλής λειτουργίας του εξοπλισμού κληρωτίδα.
Τα τελευταία δύο χρόνια, η εγχώρια βιομηχανία κληρωτίδα στην συνολική ποιότητα του επιπέδου υπάρχει μικρή ανάπτυξη, η συνολική ποιότητα και σχετικά προηγμένες ξένες ευθεία κληρωτίδα μεταξύ το χάσμα επίσης σιγά-σιγά, αλλά επίσης στην τιμή ακόμη και πέρα από την εξωτερική ορισμένα παρόμοια προϊόντα.
Με της Κίνας μηχανική επεξεργασία στην αναβάθμιση της τεχνολογίας, ο μετατροπέας στον έλεγχο της τεχνολογίας είναι επίσης συνεχώς σθεναρά προώθηση και εφαρμογή. Μερικοί από μας οι εγχώριες κατασκευαστές αντεστραμμένη κάθετη κληρωτίδα και δεξαμενή νερού κληρωτίδα εξοπλισμού, και μερικά έχουν τη δυνατότητα να εισάγετε το αρίστης ποιότητας σύρμα κληρωτίδα του κλάδου? και ορισμένοι κατασκευαστές μεγάλα ρολά από την κληρωτίδα έχει εφαρμοστεί ευρέως σε PC κατασκευή, ένα ορισμένο βαθμό της αντικατάστασης του εισαγόμενου εξοπλισμού. άλλες κατευθείαν μέσα στο σύρμα κληρωτίδα χρησιμοποιείται πιο ευρέως σε μερικά εγχώρια κατασκευαστές αναλωσίμων συγκόλλησης.