Σπίτι > Ειδήσεις > Περιεχόμενο
Τι είναι το ειδικό εξοπλισμό συνεχούς χύτευσης εξοπλισμού
Jan 07, 2017

Συνεχούς χύτευσης εξοπλισμού συμπεριλαμβανομένων ταινιόδρομους και κουτάλα πυργίσκος-Μέση-ανδρείκελο εξοπλισμός-μούχλα και μούχλα ταλάντωσης εξοπλισμός-τμήματα (0, κάθετη, κυρτό, κυρτό, ίσιωμα, οριζόντια τμήματα) - συσκευή κοπή billet (όπως η φλόγα μηχάνημα κοπής) - αφαίρεση αιχμών μηχανές.
Επέκταση: Εξοπλισμός συνεχούς χύτευσης πριν από την πυροσυσσωμάτωση εξοπλισμού, υψικαμίνου εξοπλισμός και εξοπλισμός χαλυβουργία.
Εξοπλισμός νερού φρυγμένης σιδήρου δημιουργείται κυρίως από τα υλικά, διαιρείται σε πυροσυσσωμάτωση και πελλετοποίηση. Τον κόσμο πάνω από το 90% των sinter που παράγονται από καυσαερίων ανεμιστήρα-ζώνη πυροσυσσωμάτωση μηχάνημα.
Σιδήρου-τήξη εξοπλισμός που χρησιμοποιείται για να παραγάγει το μέταλλο ζεστό, περιλαμβάνει Αέριο υψικαμίνου ironmaking, άμεση μείωση και οσμηρών μείωση δίκαιο.
Χαλυβουργία εξοπλισμός για την παραγωγή χάλυβα και χάλυβα κυρίως οξυγόνου μετατροπέας χάλυβα-διαδικασία λήψης αποφάσεων, εκτός από μέθοδος χαλυβουργία κάμινος ηλεκτρικού τόξου. Μετά τη διαδικασία της χύτευσης είναι το τροχαίο, είναι η κύρια διαδικασία-εκχόνδρισης-φινίρισμα μύλο αναθέρμανσης φούρνου-θερμότητας Ισιωτικό-γρήγορη ψύξη συσκευή ψύξης-κρύο-ίσιωμα-διπλό κομμένα σε μήκος κοπής και παραπομπές.