Χαλύβδινο μανίκι για αλουμίνιο Ψυχρού Roll Mill

Χαλύβδινο μανίκι για αλουμίνιο Ψυχρού Roll Mill

1. Πεδίο εφαρμογής και ταξινόμηση 1-1. Σκοπός χρήσης Ο χαλύβδινος δακτύλιος θα χρησιμοποιηθεί για το αριστερό & δεξιό τύλιγμα του αλουμινόχαρτου ψυχρής έλασης 1-2. Μέγεθος (ως προσαρμοσμένο σχέδιο) 1-3. Προϋποθέσεις χρήσης Το περίβλημα από αλουμίνιο χάλυβα Μέγιστη θερμοκρασία ανόπτησης μπορεί να είναι μέχρι 560 ℃ 2.Quality ελέγχου: ...

Περιγραφή

1. Πεδίο εφαρμογής της χρήσης και ταξινόμησης

1-1. Φάκελος χρήσης

Ο χαλύβδινος δακτύλιος θα χρησιμοποιηθεί για το αριστερό & δεξί τύλιγμα του ψυχρού ελάστρου αλουμινόχαρτου

1-2. Μέγεθος (ως προσαρμοσμένο σχέδιο)

6.19.jpg

1-3. Προϋποθέσεις χρήσης

Το χιτώνιο αλουμινίου χάλυβα Μέγιστη θερμοκρασία ανόπτησης μπορεί να είναι μέχρι 560 ℃


2.Έλεγχος ποιότητας:

2-1. Επιθεώρηση σκληρότητας

Επιθεώρηση τριών σημείων: Με τη χρήση της συσκευής μέτρησης σκληρότητας διεξάγεται επιθεώρηση στο μέσον και στο μέσον του περιβλήματος και συλλέγονται δεδομένα για τρεις φορές από κάθε σημείο δοκιμής και συγκρίνεται με τη θεωρητική τιμή και κατόπιν προσδιορίζεται αν είναι κατάλληλα ή όχι.

2-2. Έλεγχος μεγέθους

Χρησιμοποιώντας το μέτρο της ταινίας χάλυβα, ελέγξτε την Out Diameter and Length, συλλέξτε δεδομένα και πάρτε τον μέσο όρο για να συγκρίνετε με τη θεατρική τιμή.

Η εσωτερική διάμετρος θα ελεγχθεί χρησιμοποιώντας το εσωτερικό μικρόμετρο και τα δεδομένα θα συλλεχθούν για τρεις φορές από κάθε σημείο δοκιμής και θα τα συγκρίνουν με τη θεολογική τιμή, η ακρίβεια ανάγνωσης θα είναι το ένα δέκατο.

3. Εγγύηση

Θα διασφαλίσουμε ότι η ποιότητα του χαλύβδινου χιτωνίου ανταποκρίνεται στην απαίτηση του πελάτη, αν διαπιστωθεί τυχόν αδυναμία κατά τη χρήση εντός 2 μηνών-3 μηνών, θα το λύσουμε (αντισταθμίζουμε ή αντικαταστήσουμε νέο) αμέσως μετά την παραλαβή του παραπόνου.

Αντιολισθητικό κάλυμμα λαδιού και προστατεύει το χαλύβδινο χιτώνιο

6.19-1_副本.jpg

Πακέτο εξαγωγής για χαλύβδινο μανίκι αλουμινίου ψυχρής έλασης αλουμινίου

6.19-2_副本.jpg

Ted Machine, με πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας, είναι ένα από τα κορυφαία χαλύβδινα μανίκι για τους κατασκευαστές αλουμινίου ψυχρής έλασης rolls και προμηθευτές στην Κίνα. Έχουμε εισαγάγει προηγμένο εξοπλισμό και τεχνολογία στο εργοστάσιό μας. Καλώς ήρθατε να αγοράσετε τον προσαρμοσμένο και ποιοτικό εξοπλισμό από το εργοστάσιό μας.
Hot Tags: χαλύβδινο μανίκι για αλουμίνιο κρύο ρολό μύλο, Κίνα, εργοστάσιο, προμηθευτές, κατασκευαστές, εργοστάσιο, εξατομικευμένες
Συναφή προϊόντα

Εξεταστική